Vierailija

Nyt on hirveä pähkäily päällä, että lähteäkö hiihtolomalla Mauritiukselle vai Meksikoon. Mauritiuksella ollaan oltu ennenkin, ja tykättiin kovasti, Meksikossa ei olla oltu, eli sen puolesta olisi kiva nähdä sekin... Onko täällä Meksikossa (PDC) käyneitä, mitä tykkäsitte, lasten kanssa ollaan siis lähdössä reissuun.

Kommentit (9)

oletettavasti ette liiku hämärillä alueilla yöaikaan.. ettekä muutenkaan. Mut pdc on kuitenkin reilua turistialuetta ja mielestäni se on kyllä varsin turvallista. Amerikkalaisia turisteja oli paljon. Ei siis mikään "suomipoika osta nahkatakki, huva takki.." :)Itse suosittelen että jos lähtee enemmän kaupungille ostoksille niin kannattaa käyttää käteistä rahaa. Ainakin jos ei mene mihinkään "hienoon" kauppaan. Ja jos täytyy käyttää korttia niin sitä ei mennä leimaamaan takahuoneeseen eikä tiskin alle. Meksiko on "kuuluisa" siitä että varsinkin vanhoihin mankeleihin menee herkästi pari-kolme pankkikorttiplankettia päällekkäin..

katsastamaan tuo Meksiko. Lukenut paljon hyvää tuosta hotellista, ja aurinkokin vähän varmempi tosiaan helmikuussa tuollapäin... Meksikolaisesta ruoasta puhumattakaan, nam :-)! Vielä voi laittaa kokemuksia, jos sellaisia jollain löytyy! Kyllä Mauritiuksellekin uudelleen lähdetään joku kerta, mutta nyt tällä kertaa tuonne. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja kyllä tykättiin! Ajateltiin lähteä parinvuoden päästä uudelleen, tänävuonna käydään jossain muualla ja sit takas. En nyt muista hotellin nimeä, mut 5tähden hotelli, palvelu pelasi kuin ajatus ja loma oli todella antoisa kaikinpuolin ;)

Ja perusrokotukset tietty myös. Kiva jos jollain vielä olisi kokemuksia, lähinnä juuri Meksikosta, kun tuo Mauritius on jo aiemmin nähty... ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat