Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

syys- tai lokakuussa etelänlomalle pienten lasten kanssa, suosittele!

Vierailija

maata, ei kovin pitkää lentomatkaa, ehkä n.4 tuntia olisi hyvä! ja hotellia! lapset 1vee ja 6vee. koko perhe lähdössä ekaa kertaa etelään, eli ihan tavismeininkiä sais olla:)

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

Katsoppa Finnmatkat ja Portugalin Monte Gorgo, Bluw Village Dunamar. Aivan loistava paikka. Hyvät ruoat ja aivan mahtavat rannat :)Kannattaa ottaa huone osittaisella merinäköalalla. Merinäköala huoneisiin paistaa suoraan aurinko ja tavalliset huoneet ovat tielle päin.

Vierailija

Siellä on jo tuohon aikaan paras sesonki lopuillaan eli ei hirmuista härdelliä. Eikä ihan niin kuuma kuin kesällä. Varsinkin lokakuun alku on hyvä. Meillä ainakin oli mukavaa Marmariksessa pari vuotta sitten.Myös Bulgarian Sunny Beach sopii perheille (lento vaan 3 tuntia). En vaan tiedä, miten pitkälle syksyyn sinne tehdään matkoja. Kai syyskuussa vielä ainakin. Itse olemme lähdössä kesäkuun alussa.

Vierailija

ehdottomasti Kyprokselle, jos haluaa, että on lämmintä. Syyskuun alussa muuallakin on, mutta muuttuu epävakaisemmaksi mitä lähemmäksi lokakuuta mennään. Joten jos haluatte ekalla matkalla myös melko varmaa aurinkoa niin sitten Kyprokselle. Pafos on aika rauhallinen paikka lapsiperheelle.

Vierailija

Niin kuin kaikissa kohteissa lasten kanssa kannattaa satsata hotellien tähtiin eli vähintään 4 tai 5 tähden hotellit/huoneistohotellit yhdistettynä all inklusiveen on teidän ikäisille lapsille ja aikuisille nautinto. Turkki tai Egypti all inklusivellä on kaikista varmimpia lämpimiä kohteita toivomanasi ajankohtana.Me oltu jo 8 kertaa Siva Grang Beach hotellissa valittu aina sviitti+all inklusive. Lokakuussa ois jälleen tarkoitus lähteä samanikäisten lasten kanssa.http://www.tjareborg.fi/hotel/hotelMaster.aspx?categoryid=1&regionid=195...http://www.redseahotels.com/index.php?id=91Egyptissä ihmiset todella lapsiystävällisiä voisin väittää, että enemmän kuin välimerenmaissa tai Thaimaassa. Turvallisia kohteita. Meillä ei kertaakaan kukaan seurueesta saanut vatsatautia kun olemme huolehtineet käsihygieniastamme. Niinhän se on että vain alle 20% esim Egyptin matkaajista saa vatsa ongelmia, mutta näillä palstoilla niitä liioitellaan ylisuureksi, kun suomalisilta tahtoo maalaisjärki ja käsihygieniä unohtua kotimaahan ulkomaille lähdettäessäEip muuta kuin varaamaan matkaa Egyptiin ja nauttikaa lomastanne!

Vierailija

ne on golf-lomia, eli muu kone on sitten eläkeläisiä. Ja sitäpaitsi siellä ei ole kovin lämmin enää tuohon aikaan vuodesta. Itse olen ollut elokuun loppupuolella ja tuuli on todella kylmää rannassa jo tuolloin.Kanarian saaret: itse oltiin lokakuussa viime vuonna Bahia Felizissä, pienten lasten lasten kanssa erinomainen, kaikki lähellä ja rauhallista. Ei sitten mitään kulttuuri- tai rymyreissausta, mutta lapset viihtyivät ja sehän se on tärkeintä. Meillä lapset tuolloin 6, 3 ja 1. Lento meni miten meni, mutta se on pieni paha tuon kaiken keskellä... Isompi jo katselee leffaa ja syö, siinähän saa hyvin ajan kulumaan, pienemmän jos saat nukahtamaan, niin hyvä.. laita viltti lattialle penkkien jalkatilaan ja lapsi siihen jonkun unirievun kanssa, hyvässä lykyssä nukkuu puolet matkasta:)

Vierailija

siellä on hyvät rannat ja vesipuisto Wild Eadi, mikäli lapsi on sen ikäinen, että osaa jo uida. Ei myöskään ole mikään perinteinen biletysmesta

Vierailija

saari tai Mallorca. Ja lähtö mieluiten syyskuun puolella tai ihan lokakuun alussa ennen kuin säät muuttuvat huonommaksi. Kossia lukuunottamatta Kreikan saaret lienee kaikki aika jees lasten kanssa ja Mallorca on tosi kiva.

Vierailija

Kreinkan saarilla. En lähtisi silloin enää sinne. Enkä Turkkiin koska karsastan islamimaita.. Ehkä vaihtoehdoksi jäisi Kanariansaaret.

Vierailija

mutta miksiköhän mä en ikinä halua sinne mennäkään?? Ihan aidosti itsekin ihmettelen. Varmaan, kun nuorena Helsingin yössä turkkilaiset miehet "kävi päälle" tai jotain.. :)t. 9

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat