Miten muka elämänarvot näkyvät siinä jos ottaa nuoremman puolison?

Vierailija

työkaverin outo kommentti kun oli puhe Niinistöstä, ettei aio äänestä pressaksi

jos asettuu ehdolle, koska ne elämänarvot ovat tuollaiset.Ei sitten halunnut selventää asiaa.. mutta jäi mua vaivaamaan miten siinä elämänarvot muka näkyisi jotenkin negatiivisesti..

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Lainaus:

että onkohan kyseesä tosi rakkaus vai molemminpuolinen hyötysuhde. Eli nainen saa varakkaan ja siinä mielessä turvallisen ja ylellisen elämän ja mies saa edustavan ja kauniin kumppanin. Miehillehän ulkonäkö on usein aika tärkeä kun taas aidossa rakkaudessa toista rakastaa vaikka hän olisi minkänäköinen,
...mikäs normaalin ikäeron suhteissa sitten on taustalla? Aina tosi rakkaus?

Vierailija

Kuka muuten on sanonut, että täytyy olla nuorempi? Miksi aina tällaisissa tapauksissa sanotaan, että vanhempi ei muka "kelpaa"? Yhtä hyvin voisi sanoa vaalean vaimon valinneelle, että miksei tumma kelpaa? Tai miksei Mikon kanssa naimisiin menneelle kelvannut kukaan Matti-niminen? Lähihoitajan kanssa naimisiin menneelle ei kelpaa kukaan lääkäri jne..Lainaus:

kumppanin TÄYTYY olla 20-30 nuorempi niin kyllähän se kertoo aika paljon.

Vierailija

juuri ollenkaan ettei ikäero suhteessa kerro mitään elämänarvoista.

Minusta on hienoa jos löytää jonkun jota rakastaa, oli vanhempi tai nuorempi.ap.

Vierailija

...jos edes tulee tosissaan katsottua "sillä silmällä" itseään puolet nuorempaa / tuplat vanhempaa. Mullekin olisi appiukkokin liian nuori - kauhea ajatuskin, niin kiva appiukko kuin onkin.Siis joku 10-15 v. ikäero ok - mutta 29 vuotta, huhhuijaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat