Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Raaputin pinnasta likaa pois ja kräks vaan ja nyt siinä on halkeama. Onko liesi nyt käyttökelvoton vai mitä tuon kanssa voi tehdä?

Kommentit (13)

kun täällä joskus keraamiliettä on puolustettu niin kiivaasti mm seuraavilla argumenteilla:-lika on helppo pyyhkiä eli koko liesi ei edes oikeasti sotkeennu

-ihan yhtä kestävä, ei naarmutu edes valurauta-astioistaja nyt yhtäkkiä likaa loudutaan raapimaan sellaisella voivalla, että koko kestävä liesi halkeaa ja hella menee vaihtoon. Olisiko tavallinen rautalevyhella kuitenkin ollut fiksumpi veto?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kodinkonemyyjä sanoi, että aika paljon menee noita keraamisen lieden tasoja korjaukseen. Kuulemma menevät helposti rikki, kun pudottaa kattilan tms. Päätyivät ostamaan sitten perinteisen liesitason.Me ostimme talon, missä on valmiina keraaminen taso, ja kyllä se siistimpänä pysyy kuin perinteinen. Mutta se vaatii kyllä sitten hoitoakin, ja yritän varoa nyt etten sitä halkaise. Edellisen liesitason päälle jotain joskus pudotinkin, eikä muuta vahinkoa tullut kuin emaliin pieni särö.

No meillä tuli iso naarmu, mutta ei se ihan halki mennyt. Meillä tuli iso naarmu siinä kun tipahti iso pelti huonossa kulmassa siihen päälle.Jos siivouksessa menee halki, niin mä kyllä soittaisin ensin valmistajalle. Kuulostaisi ihan valmistusvirheeltä.Halkimennyttä en uskaltaisi käyttää.Jos sitten ei valmistaja vaihda uuteen, niin kyseessä lienee vahinko. Yleensä vakuutus sen korvaa, mutta kannattavuus riippuu teidän omavastuun suuruudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat