Vierailija

kertokaa jotka tiedätte. Miten kunta-alalla ikälisät muodostuu?

Sivut

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

opisto/koulutason opiskelleilla se palkka on siinä 1700-1900 euroa. Toimistopuolellakin on nuo samat palkat. Työttömyys vaan uhkaa ja olen ajatellut uudelleen kouluttautumista. Lähihoitajan tutkinnon sais työvoimakoulutuksena. Kannattaako sitten? Tiedän että itsellänikin palkka tippuu todella useita satasia jos vaihdan työpaikkaa T. ap

OLEN SEURANNUT SITÄ PALKKAVERTAILUA JA OMAA PALKANNOUSUA NIIN SE EI OLE OLLUT AJANTASALLA. LÄHIHOITAJAN PERUSPALKKA ON 1762 €/KK + LISÄT. SE ON PIKKUHILJAA KOKO AJAN NOUSSUT, MIKÄ ON FAKTA.

Tuo 1884e ei taida olla kuitenkaan lähtöpalkka?? Vai onko, esim. vastavalmistuneen merkonomin??Entä mikä on myyjän palkka ilman alan koulutusta? Jos vaikka lähihoitajana vaihdankin alaa ja hyppää suoraan myyjäksi ilman alan koulutusta.Kiitos jos tiedät : )

En tiedä ketään kellä olisi läihoitajanoin alhainen palkka kuin 1611.Enkä ketään, kuka olisi ilman koulutusta saanut kaupanalalla 9,7e/h.No ei siinä mitään koulutuksia tarvita, työkokemusta vain, menee ihan alalla olo vuosien mukaan. Pk-seudulla saa tuon jo 3-5 vuodessa plus lisät päälle. Ilta/lauantaivuorossa helposti 14-15e tunti. Sunnuntaisin tietysti tuplapalkka.

http://www.pam.fi/mp/db/file_library/x/IMG/102166/file/Kaupanpalkkataulu...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat