Seuraa 

Kolmevuotiaaan pikkupoikani sormet ja varpaat palelevat melkeimpä heti näin talvella ulkona. Kokeiltu on jos jonkinsortin rukkasia, villatumppuja, useita tumppuja päällekäin, paksuja villlasukkia, isohkoja kenkiä että jäisi ilmatilaa jne... Olisko kellään tiedossa hyväksi koettuja vinkkejä, jotta sormet ja varpaat säilyisivät lämpösinä? Esim. olisko ruskovillasta apua? tai muita hyviä kokemuksia tietyn merkkisistä rukkasista/talvikengistä?

Kommentit (4)

Puuvilla pois ja villa tai villasekoitesukat ja lapaset tilalle. Voit laittaa vaikka sellaiset urheilusukan tai nilkasukan näköiset villasekoitesukat ja perinteiset villasukat päällekäin. Käsiin villalapaset ja nahkakäsineet aidolla karvavuorilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli paleleminen johtuu ueimmiten huonosta verenkierrosta. Paras lääke tähän on reipas liikkuminen. Eli jos lapsenne juoksee ja telmii, niin edelleenkö hän palelee?

Mikäli liikunta ei auta, niin ääreisverenkierron kannalta ensiarvoista on riittävä E-vitamiinin saanti. Eli käytännössä päivittäiseen ruokavalioon reilusti kokojyväviljatuotteita ja kasvirasvoja,

Pukeutumisen merkitys korostuu kovalla tuulella ja yli 20 asteen pakkasessa. Eli tuulisiin säihin tuulenpitävät varusteet ja pakkasille aitoa villaa. Lisäksi tulee muistaa, että sormet palelevat hyvistä hanskoista huolimatta, jos reisissä ei ole riittävästi lämpöä. Samoin varpaat palelevat kengistä riippumatta, jos hartiaseudulla ei ole riittävän lämmin. Eli keho jakaa lämpöä omalla tavallaan, eikä tumput tai sukat auta, jos villakerrasto uupuu tai pipo on huono.

Eli tasapuolinen kerrospukeutuminen koko vartaloon, yhtä paljon villaa ja toppaa joka puolelle. Lisäksi sellaiset kengät, joissa on rittävän paksu pohja, ettei kylmä tule suoraan maasta jalkoja pitkin ylöspäin koko kehoon,

Mukavia ulkoiluhetkiä, talven riemuja ja iloja!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat