Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Itse en uskaltaisi päästää kuymmeneksi sekunniksikaan silmistä, mies taas saattaa katsoa telkkaria minuuttitolkulla ja ihmetellä vasta sitten minne vaavi on touhottanut.. Tämä on aihe joka raastaa liittoamme, en uskalla mennä edes kauppaan ellei vauva nuku. VAuva on 7 kk ja ryömii kovaa ympäri kämppää, lisäksi meillä on koira ja 3-vuotias, musta on kamalaa että vauva voi vaikka minuutin syödä isoveljen legoja tai repiä koiraaa silmistä, miehen keskittyessä lätkään. Oonko ylihysteerinen ja pitäisikö mun hellittää, vai onko mieheni vastuuton? Auttakaa liittoamme..

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos ryömintäetäisyydellä on esikoisen pikkusälää, valvonta on totta vie tarpeen. Pieni vauva tukehtuu legoihin tosi vilauksessa, eikä siinä lätkää vahtaava isukki välttämättä ehdi edes huomata kakomista ja hengen haukkomista.MUTTA. Mitä jos hommaisit vanhan kunnon leikkikehän tuollaisia tilanteita varten? Eihän lasta siellä jatkuvasti pidetä, mutta auttaa juuri "hätätilanteissa" eli vaikkapa kun sinun pitää käväistä vessassa tai pyykkituvalla ja mies on lätkähuuman vallassa.Isoa veljeä voi myös opettaa siihen, että ne pikkulegot on pidettävä omassa huoneessa. Näin jo siksikin, että se taapero on kohta hyvinkin ketterä ja HAJOTTAA niitä esikoisen kyhäelmiä ->sisarusten nujakat ja isoveljen mustasukkaisuus lisääntyvät. Eli sisarten välistä sopuakin edesauttaa, kun määräät esikoista olemaan hiukan huolellisempi. Isoveljen huoneen oven saa sitten kiinni.Muuten tein kodistamme aika taaperovarman eli nostin kaiken rikkimenevän ylös, tungin kirjat tosi tiiviisti hyllyyn, ruuvasin lipastot kiinni seinään (kun taapero kapuaa alalaatikkoon, nykyajan kevyet lipastot keikkaavat erittäin herkästi päälle) jnejne.

Meillä on 3 koiraa mutta ei sisaruksia jonka lelut olisi levällään. Portit on joka ovessa koirien takia joten niillä saa näppärästi lapsen "turvalliseen" tilaan siksi aikaa kun itse poikkeaa jossain. Ei meillä mitään ole sattunut vaikka onhan joskus jotain aina jonnekkin jäänyt mitä ei saisi olla lapsen ulottuvilla. Nyt on yli vuoteinen ja kävelee ja muutamaa kaapintyhjennystä pahempaa ei ole sattunut.En usko että ihan hysteerinen tarvitsee olla. Kunhan olet kaikki oikeasti vaaralliset jutut raivannut ylemmäksi.Huolehdi esikoisen lelut pois vauvan tieltä ja toivo parasta, muuta en osaa sanoa =)

Laitan lastenhuoneen oven kiinni kun siellä tuppaa olemaan legoja lattialla ja silloin kun meillä oli vielä koira niin se oli portin takana. Vällillä vilkaisen mitä vauva tekee mutta en juokse perässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat