Vierailija

Tästä oli joskus kauan sitten täällä puhetta, ja muistan, että jollakulla oli ihan pätevä syy siihen, miksei kerran keittimellä keitettyä vettä saanut uudelleen keittää.



Muistaako tai tietääkö joku?

Kommentit (10)

Oli just joku että jotain liukenee vastuksesta veteen. Mä kyllä laitan aina uudet vedet, eihän siinä mee kun korkeintaan minuutti että kylmä vesi kiehuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska siihen on tosiaan ehtinyt liueta aineita. Kiehuvaan veteen liukenee molekyylejä sekä keittimen muovi- että metalliosasta. Vähän sama periaate, kuin että kuuma hanavesi ei sovellu juotavaksi.



Ei luulisi olevan niin kovin suuri vaiva, täyttää keitin oikealla vesimäärällä aina tarvittaessa? Ja kaataa ylimääräinen pois.

aamulla keitän sen täyteen ja sit lämmittelen pisin päviää... Helpottaa varsinkin jos mies meinaa jotain tehdä, ei tarvi kuin se vesi lämmittää enää ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat