Vierailija

Täällä niistä usein puhutaan

Kyselee epätietoinen Hämeestä.

Kommentit (7)

semmoinen, joka lukee tätä palstaa.Sillä viitataan yleensä kaikki tietävyyteen ja lesoiluun ja pyhistelyyn, jota tällä palstalla nimettömänä on ilmeisen helppo viljellä.

Hyvätuloinen ja hyvännäköinen, korkeakoulutettu hoitovapaalla oleva 30 vuotias neljän lapsen äiti, jonka miehellä on vähintään 25senttinen heppi ja hän on erittäin hyvä rakastaja ja tienaa ainakin 200000€ vuodessa. Rakastajana hänellä on ns. "etninen playboy"....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että se ei ymmärrä lukemaansa ja vastailee paatoksella ihan puuta heinää joka ei edes liity alkuperäiseen asiaan ollenkaan. Joillain av-mammoilla on myös kauniit sanat hallussa joita käytetään muiden dissaamiseen tajuamatta ollenkaan sitä että tietynlainen sanavarasto kertoo enemmän käyttäjästään kuin kohteestaan :p

kun on niin kyvytön normaaliin kanssakäymiseen ettei pysty parempaankaan. Luulee olevansa vitsikäs kun jankuttaa viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen samoja puuduttavia provoja. Huumorintajuton.

Taitaa tulla tuosta aihe vapaa sanoista, mutta tuo kuvaus pitää paikkansa! :D Lisäisin vielä että hän tietää kaiken paremmin kuin sinä!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat