Vierailija

Täällä niistä usein puhutaan

Kyselee epätietoinen Hämeestä.

Kommentit (7)

Vierailija

semmoinen, joka lukee tätä palstaa.Sillä viitataan yleensä kaikki tietävyyteen ja lesoiluun ja pyhistelyyn, jota tällä palstalla nimettömänä on ilmeisen helppo viljellä.

Vierailija

Hyvätuloinen ja hyvännäköinen, korkeakoulutettu hoitovapaalla oleva 30 vuotias neljän lapsen äiti, jonka miehellä on vähintään 25senttinen heppi ja hän on erittäin hyvä rakastaja ja tienaa ainakin 200000€ vuodessa. Rakastajana hänellä on ns. "etninen playboy"....

Vierailija

että se ei ymmärrä lukemaansa ja vastailee paatoksella ihan puuta heinää joka ei edes liity alkuperäiseen asiaan ollenkaan. Joillain av-mammoilla on myös kauniit sanat hallussa joita käytetään muiden dissaamiseen tajuamatta ollenkaan sitä että tietynlainen sanavarasto kertoo enemmän käyttäjästään kuin kohteestaan :p

Vierailija

av-mamma on jeesustelija. HÄN tietää kaiken ja HÄNEN lapsensa ovat hyvin käyttäytyviä ja HÄN ei koskaan tee mitään väärin.

Vierailija

kun on niin kyvytön normaaliin kanssakäymiseen ettei pysty parempaankaan. Luulee olevansa vitsikäs kun jankuttaa viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen samoja puuduttavia provoja. Huumorintajuton.

Vierailija

Taitaa tulla tuosta aihe vapaa sanoista, mutta tuo kuvaus pitää paikkansa! :D Lisäisin vielä että hän tietää kaiken paremmin kuin sinä!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat