Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Millaisissa perheissä osuvat ne nuoret jotka reppumatkailevat maailmalla lumilauta kainalossa ja ottavat rennolla otteella elämänmenon. Menevät ja tulevat ja ovat suoraselkäisiä, rohkeita ja iloisia ihmisiä.

Minut on kasvatettu tekemään työtä ja arvostamaan työn tekoa. En halua omille lapsille samaa kohtaloa.

Kommentit (6)

Vanhemmat huomaamattaan kasvattavat lapsiaan tietyllä tavalla mikä muokkaa heidän luonteenpiirteitään. Esikoisille asetetaan paljon vaatimuksia, heistä kasvaa tunnollisia suorittajia, johtajatyyppejä. Keskimmäiset jää vähälle huomiolle, he kaipaavat sitä loppuikänsä. Kuopusten annetaan mellastaa aika vapaasti, heistä tulee yleensä rohkeita oman tiensä kulkijoita.

Tämmönen duunarityö ei pahemmin eläkettä kerrytä. Mutta olisi kiva jos nuorena lähtisivät katselemaan maailmaan hieman eriltä kantilta kuin miltä se täältä koto Suomesta katsottuna näyttää.

Mulla ei ole ollut rahaa eikä uskallusta, odottelen sitä eläkeikää että Aurinkorannalle muiden suomalaisten sekaan uskaltaa lähteä, jos sitten vielä terveyttä piisaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuli mieleen, että mahdollisimman paljon viet luistelemaan, hiihtämään jne. hyvällä fiiliksellä. Kohta ne itsekin alkavat kaivata ulkoilmatekemistä ja hakeutuvat porukoihin, joka niitä harrastaa.

Meidän vanhemmat on paiskinut töitä niska limassa, kesälomat kierrettiin Suomea autolla, mutta ulkomailla ei käyty.Minä ja sisarukseni ollaan kovia reissaamaan, mikä tietysti edellyttää tuota työntekoa, muuten ei ole varaa lähteä.Niin ja kyllä reppureissaajia voi harmittaa isompana, kun tajuavat, että reissailuista ei kerry eläkettä eikä säästöjä... jossain vaiheessa sitä saattaa toivoa et olis sittenkin ollut ahkerammin töissä..

mut sithän siinä ei mitään jos olis isoa perintöä tulossa tms. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat