vauva 9kk, opetanko vielä pullolle vaiko suoraan mukille?

Vierailija

ei siis ole juonut muusta kuin rinnasta koskaan. Mikä olis hyvä tapa aloittaa? Onkko vinkkiä hyvistä nokkamukeista noin pienelle?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

ei kiinny pulloon liikaa. oppi pullon heti, kun kokeilin ja sehän toimii mielenkiintoisena hiljentimenä ulkona, kun ei ole tuttiakaan koskaan maistanut.14.

Vierailija

Sori kun alkoi naurattaa. Jos et ole kokeillut, et varmaan tiedä ettei vauvaa noin vaan "opeteta" pullolle... Meillä kolmesta lapsesta ainoastaan esikoinen on koskaan huolinut tuttipulloa. Kaksi seuraavaa suostuivat vaan rinnallevaikka mitä yritettiin. Eli nokkamukista meillä sitten alettiin hörpyttää vettä kiinteiden aikaan puolivuotiaana.Hyviä nokkamukeja ainakin se tupperin pehmeänokkainen.

Vierailija

On siis pullopoika, aina soseiden kanssa saa juoda nokkamukista, välillä juo ihan hyvin, välillä menee pelleilyksi, mutta huomasin, että soseiden kanssa on hyvä antaa mukista maitoa.

Vierailija

tai on niitä nokkamukeja kokeiltu ,mutta enemmän niistä on haittaa kun hyötyä. Meillä siis molemmat kaataneet nokkamukista juomat syliin kun sieltä niin kivasti lirisee se juoma kun mukin kääntää ylösalaisin.Molemmat on himpun vajaa 1 vuotiaina juonet sujuvasti itse tavan lasista. (lisäksi toki maitoa rinnasta) Kuopus nyt 1v8kk ja edelleen jos saa nokkamukin jostain niin lirittelee siitä ne juomat syliin, en tiedä miksi.

Taikamukista ei kumpikaan ole osannut juoda.

Vierailija

että olisi pitänyt pistää suuhunsa pullo tai nokkamuki. Rupesi siis huutamaan ennen kuin nokka oli edes suussa. Lakkasin lopulta edes yrittämästä ja annoin lepoa meille kummallekin... Vähän alle yksivuotiaana rupesi sitten juomaan tavallisesta mukista.Kuopuksella puolestaan ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa pullon kanssa, se joi hyvillä mielin pumpattua maitoa jo kuuden viikon ikäisenä, ilman mitään taisteluita.

Vierailija

tutkia pulloa ja laittaa suuhun myöhemmin ihan itse. en tunkenut lusikkaakaan vauvani suuhun. nytkin 9 kk syö ruokansa kuin keittoa imetään lusikasta hörppien. hyvä, että ruoka maistuu.

Vierailija

älä opeta mitään, mistä pitää opetella joskus pois.

Osta muovinen muki, ohutreunainen, ainakin Ortexilta löytyy, ihan tavallinen muki, ja opeta juomaan siitä. Menee pari viikkoa, ja sitten osaa lopun elämäänsä siitä ja lasista juoda. Tärkeintä on, että reuna ei ole kovin paksua, että pienen suu saa siitä hyvän tuntuman helposti.

NÄin on tehty meillä, tosin jo 6 kuisina alettiin harjoittelemaan. Molemmat ovat alta vuoden vanhoina osanneet hienosti juoda mukista

Vierailija

Korviketta pitäisi kuitenkin saada menemään 5-6 dl päivässä ja nokkiksesta se on aika mahdotonta vaikka nyt jonkun hörpyn osaisikin sieltä ottaa. Pullosta vieroitus on meillä ollut ihan ongelmatonta, tasan 1v. iässä se on jäänyt pois.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat