Vierailija

Tein testin ja siltä näyttää, että vaihtarit on! Ikää 37v. mutta oireita pukkaa päälle: hirveä kiukku koko ajan, menkat sekaisin, hikoiluttaa, nälättää ja paikat kuivuu :( Onko mulle yhtään kohtalotoveria täällä? Tunnen itseni kummajaiseksi kun muut vielä tässä iässä raskautuvat ja minä olen jo mummotaudissa. Nuorimmainen lapsikin vasta 2v.

Sivut

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

onko vaihdevuosien alkaminen yhteydessä kuukautisten alkamiseen? Siis jos menkat jo esim.10-vuotiaana, vaihdevuodetkin todennäköisesti aikaisemmin kuin jos menkat 15-vuotiaana?Kauhistuttaa tämä ketju, itsellä ei mitään oireita mutta menkat alkoivat jo 9v, ikää 35v ja haluaisin vielä ainakin yhden lapsen.. Aiemmin raskautunut heti, nyt mennyt puoli vuotta. Siis joo turhaan varmaan kauhistuttaa mutta tuli vain mieleen, tietenkään puoli vuotta ei ole mitään. Olen tiennyt, että vaihdevuodet voivat alkaa alle 40v mutta luulin, että on tosi harvinaista.

Lapsettomuustutkimuksien yhteydessä ennenaikaiset vaihdevuodet todetaan FSH-hormonista, joka katsotaan verikokeesta. Myös munasarjojen tarkastelu ultralla antaa viitteitä asiasta. Virtsatestistä en ollut kuullutkaan!

Mutta todella yleistä on tänäpäivänä.Ja vaarallista niiden hormoonien kanssa pelaaminen, käyttö pienelläkin annoksella moninkertaistaa rintasyöpäriskin.

Lainaus:

Ikävää että on oireita, mutta ei ne mitään ennenaikaisia ole 37 vuotiaalle.Mene gynellesi niin saat helpotusta oireisiisi. t. lääkäri

sitä hormonia omasta elimistöstä vai purkista. Jos rouva A saa hormonikorvaushoitoa 50-vuotiaasta viiden vuoden ajan ja rouva B:n kuukautiset jatkuvat 55-vuotiaaksi asti, niin heillä on ihan sama syöpäriski.Lainaus:

Syöpäriski kasvaa meinaan melkoisesti sen kahden vuoden hormonien jälkeen, mutta oireet olivat senverran rankkoja, että ilmankaan en olisi pärjännyt.

vaihdevuodet. t. se lääkäriLainaus:

Tänäpäivänä vaan todella yleistä että naisten hormonitoiminta häiriintynyt ja vaihdevuodet jopa alle kolmikymppisillä.

ihan sama. Rintasyövän yksi riskitekijä on mm. nuorena alkaneet kuukautiset ja vanhaksi jatkuneet kuukautiset. Yleensä sattuvat samalle henkilölle, joten ns. hormonivuosia tulee silloin paljon.Lainaus:

Ihan eri asia onko hormooni synteettisesti valmistettua keinotekoista vai kehon itsensä luonnollisesti valmistamaan.Tuntuupa tyhmältä joutua edes mainitsemaan tämmöisestä.

mulla todettiin jo 2-kymppisenä, kaikilla kuvaamillasi oireilla. HUH!Sain hormonikorvaushoitoa yli 2 vuotta ja sitä olisi pitänyt kuulemma jatkaa kauemminkin, mutta onneksi siinä vaiheessa älysin hakea muuta apua.

Syöpäriski kasvaa meinaan melkoisesti sen kahden vuoden hormonien jälkeen, mutta oireet olivat senverran rankkoja, että ilmankaan en olisi pärjännyt.Femal-nimisellä luontaistuotteella ja lopulta homeopaattisella hoidolla elimistöni saatiin tasapainoon ja nyt jo monta vuotta toiminut kaikki ihan normaalisti, ei siis enää vaihdevuositilassa! :)

Alussa oli paljon vaivoja siitä, mutta nyt ei ole en'ää muuta kuin limakalvojen kuivuus. Se onkin iso ongelma.Saas nähdä kun tämä hoito loppuu, alkaako mulle vielä menkat ja sit vielä normit vaihdevuodet.

Oli mielestäni vielä samassa kategoriassa raskaustestien kanssa :/ Helppo tehdä eli samanlainen systeemi kuin raskaustesteissä, testataan virtsasta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat