Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Itselläni ei ole vielä ollut jälkitarkastusta joten lääkärin näkökantaa ei ole...Toisen asteen repeämä, joka näköjään ommeltu syvemmältä mutta pinta jätetty silleensä, kiva vekki lerpattaa....Pääseekö helpolla korjattavaksi jos ei muuta haittaa kuin kosmeettinen? Entä yksityinen puoli?

Kommentit (6)

eipä se värkki kaikilla muillakaan miltään ruusunnupulta näytä synnytysten jälkeen vaikkei pahemmin olisikaan repeillyt, mutta hyvin ne toimii silti ;)

sain jälkitarkastuksessa lähetteen, ihan mielellään naisgyne laittoi lähetteen eteenpäin, sanoi suoraan repeämän olevan kosmeettinen haitta. lisäs vielä et joku korjaa nenäänsä joku alapäätänsä ja pisti leikkausjonoon.leikkaus tehtiin päiväkirrassa, yön olin sitten sairaalassa kuitenkin ku en päässyt vessaan tujun spinaalin takia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mäkin olin esikoisen synnytyksen jälkeen varma että meen korjausleikkaukseen heti ensi tilassa. Kätilö ompeli epparin mutta haava repesi viikon päästä auki ja näytti mun mielestä ihan karseelta. Sellaselta ammottavalta repaleiselta viillolta...Nyt on aikaa kulunut reilu vuosi eikä enää käy mielen vieressäkään korjauttaminen. Ei pieni rypylä mitään haittaa!

Kahdessa ekassa synnytyksessä istukka on irrotettu nukutuksessa, ekassa oli kakkosasteen eppari, en kyllä koskaan ite kurkkinut miltä näytti tms, kun ei mitenkään vaivannut, sama se mulle miltä siellä näyttää;O.

Mutta jokatapauksessa toisen irrotuksen jälkeen lääkäri kävi puhuttelemassa ja noin ohimennen mainitsi siistineensä eppariarven samalla=)

Olin vaan, että kuka sitä siellä katsoo........Mutta siis onhan se varmaan ikävä jos iho "lörpöttää", varmaan jo hygieniankin vuoksi.

menossa korjausleikkaukseen, en vaan voi nauttia seksistä kun tiedän miten rumalta alapää näyttää. Olen menossa yksityiselle gynelle ja lupasi laittaa alapään siltä saralta kuntoon:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat