Vierailija

tai vaikka koti Tampereella. Ihan sama. Miten saa verotukseen työmatkavähennyksiä?Kaupunkien sisällä työmatkoistahan saa vain julkisilla kulkuvälineillä liikkumisen mukaan vähennykset. Mutta onko sama sitten vaikka Tre-Hki välillä?

Kommentit (11)

Mä reissasin Tre-Pasila-väliä melkeen vuoden verran ja vaikka ei silloin ollukaan muuta perhettä kuin mies, niin tosi raskaaksi se kävi.Mulla tosin on semmonen työ, etten voi tehdä sitä junassa, joten käytännössä koko matka-aika meni ihan hukkaan. Lisäks päivät saattoi venyä helposti yli 8 tunnin, joten joskus päivät venyi 16-18-tuntisiks. En lähtis siihen leikkiin uudestaan, ellei sitte olis semmonen työ, josta osan vois tehdä junassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

voi tehdä matka-aikana jo töitä. Sopii sitten työnantajan kanssa matkatunneista maksettavasta palkasta jotain.

Lainaus:

Vaikka sais sen rahallisesti toimimaan, niin kuka haluaa antaa työpaivällensä 12h vrk:ssa?

Olisi ollut Helsingissä kiinnostava työpaikka, johon olisin luultavasti päässytkin. Ei vaan oikein junareitin varrella ja rautatieasemalta vielä bussilla/metrolla/ratikalle perille mennessä tulisi liian pitkä työmatka. Autolla sinne voisi vielä hurauttaakin. Varsinkin jos saisi kilsakorvaukset.

Kannattaa kysyä työnantajalta saisitko tehdä junamatkojen ajan etätöitä? Jolloin työpäivät eivät venyisi niin pitkiksi. Samoin voi tehdä välillä kotipäiviä ja välillä pidempiä päiviä. Jos on riittävän mielenkiintoinen ja hyvin palkattu työ niin kulkeminen voi olla sen värtti.

Hän kulki HKI:stä Hämeenlinnaan töihin ja sai kyllä oman auton käytöstä vähentää. Työpaikka oli noin 5 km HML:n keskustasta ja junaa tai bussia sinne ei kulkenut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat