Vierailija

Mitä hyvää (=makeaa) laihduttaja voisi syödä hyvillä mielin kohtuullisen annoksen? Itselleni ei tule mieleen muuta kuin marjarahka, jossa maitorahkaa, marjoja ja makeutusainetta.Keksittekö muita makeita herkkuja?

Kommentit (7)

Vierailija

kuulostaa oudolta, mutta suklaakiisseli, jossa sokeritonta kaakaojauhetta, vettä, ohratärkkelystä ja makeutusainetta. Se on kevyttä, ja tosi suklaisaa.

Vierailija

nam nam..tuo aiemminmainittu hedelmäsalaatti on toinen mun herkuista, lisää joukkoon vielä tuorekurkkua niin on entistä kevyempää..fanny

Vierailija

Lidl myy montaa makua... itse nautin niistä. Pakastemarjat/tuoreet marjat sellaisenaan on kans ihania! Rahkan sijasta laitan niitä myös rasvattomaan maustamattomaan jogurttiin. Ja kun vähän tottuu, niin ei tarvi edes makeutusainetta laittaa mukaan!

Vierailija

Hain Lidlistä monenlaisia hedelmiä, maustamatonta jogurttia, hedelmämehua ja makeutusainetta. Kokeilen tehdä jotain jogurttismoothien tyylistä juomaa.Kiitos vinkeistä. Suklaakiiseli kuulostaa hyvältä, mutta suklaaakkiktina en uskalla kokeilla sitä. Saattaa jäädä sulkaansyönti päälle pidemmäksi aikaa....

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat