En arvosta pätkääkään "kotirouvia".

Vierailija

Mitä hyötyä niistä on? Kyllä jokaisen aikuisen ihmisen pitäisi tehdä oikeita töitä elääkseen. Siellä vain lorvailevat kun lapset on koulussa tai parhaimmillaan opiskelemassa... eikö ne arvosta itseään sen vertaa, että ajattelisivat heidän panoksestaan voivan olla jotain hyötyä?Ja kyllä ihmetyttää nekin jotka lojuvat hoitovapaalla vaikka miten pitkään...Töihin ihmiset!

Kommentit (7)

Vierailija

Ei pätkääkään. Niinpä, kotirouvat eivät elä edes yhteiskunnan tuilla joten miksi se sinua sitten risoo. Taidat olla kateellinen.

Vierailija

Ja jos rahakaan ei töihin pakota niin miksi siis mennä sinne? Eivät kotirouvat ainakaan yhteiskunnan tuilla elele niinkuin työttömät sossupummit.Tuohon hoitovapaalla lojumiseen en ota kantaa muuta kuin että ei hoitovapaalla voi lojua kuin 3 vuotta. Toiset lojuu, toiset käyttävät ajan yhdessäoloon lastensa kanssa.

Vierailija

kotiÄIDIT tekee arvokasta työtä.Ja kaikille ei töitä löydy kuitenkaan, ei nyt eikä varsinkaan tulevaisuudessa, joten on hyvä jos ihmiset saavat tyydytystä myös muista asioista kuin työnteosta. EIKÖ TOTTA?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat