Vierailija

Nyt on tullut noissa yhdistelmissä raja vastaan. Tarvitaan tukevat ja hyvät rattaat. Ulkonäöllä ei niin väliä kunhan kestävät, tukevat ja turvalliset. Mikä merkki on paras?

Kommentit (19)

niin avorattaat ovat parhaat: kestävät melkein mitä vaan ja ovat kevyet, mahtuvat melkein minne vaan. Tarvittaessa kuomun ja sadesuojien kanssa. Avorattaissa ei taida olla paljon laatueroja, meidän Emmaljungia on käytetty jo 6v lähes koko ajan, ja hyvin toimivat vielä. Vanhimmat käytössä olevat, jotka olen nähnyt, olivat 70-luvulta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teutonian Timmyt vuodenikäisestä lähtien. Olin niihin tosi tyytyväinen, oli kestävät ja tukevat, mutta kuitenkin ketterät ja selkänoja säätyy kolmeen asentoon samoin kuin Scootereissa oli jalkapeitto jne. Hyvin uskaltaa myös Teutoniat käytettynä, niin itsekin ostin ;)

Liian painavat? Liian isot? Liian kömpelöt? Liian jotain? Liian vähän jotain?Eikös yhdistelmät yleensä ole sieltä tukevimmasta ja kestävimmästä päästä.

meillä ei ole niin hyviä kokemuksia Scooter rattaista. Selkänoja on vaikea saada säädettyä makuuasentoon ja hankala saada kasaan. Ei ole vielä kokemuksia muista rattaista.

itse olen katsellut scootereita, Brio raceja ja noita crescenteja, joissa ainakin "makuutilan" pituus on selvästi suuremoi kuin racessa - jos teillä pitkä tyttö. Racessa kuulemma myös katto tulee vastaan nopeasti, vaikka muuten ihanan kevyen ja näppärän oloiset ovatkin

Niissä saa selkänojan melkein makuuasentoon että pystyy hyvin nukkumaan ja on kuomu ja jalkapeite. Softyt olisi varmasti hyvä vaihtoehto myös jo tuon ikäiselle. Meillä siis lapsi 1v8kk.

siis sellaset ponyjen tapaiset. en tiiä merkkiä mut eipä juuri oo käytetty, sinipunaiset ja valkoset renkaat. istuin menee tasan 2 asentoon, istuma-asentoon ja puoli-istuvaan.

eipä vaan oo tullut meillä käytetyksi.

kiinnostaako?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat