Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Harkitsemme 2 sijaislapsen ottamista meille. Ovat tuttuja entuudestaan ja tällä hetkellä lastenkotiin sijoitettuina. Nämä sisarukset ovat molemmat lievästi jälkeenjääneitä. Toisella aspergeria, toisella vain lievä kehitysviivästymä.Perheessämme on 2 biologista lasta.Asumme nyt 4h+k kerrostalossa. Sijaislasten myötä olisi muutettava isompaan asuntoon ja vaihdettava isompaan autoon.Osaisiko joku edes arvioida kuinka paljon on kulukorvaukset ja palkkio erityislapsista? Enkä tarkoituksella kysy nyt muusta kuin tästä taloudellisesta puolesta.

Kommentit (5)

Ja kiitos kakkosellekin. Eli 1000€ suunnilleen + kulukorvaus. Eihän sillä rikastu, mutta saadaan rahoitettua isompaa kämppää. Nyt sitten vielä rattaat pyörimään. Toivottavasti saadaan lapset.

Kehitysvammaisten ja vammaisten asiakkaiden perhehoitopalkkiot ja kulukorvaukset 1.1.2009 alkaenHoitopalkkio on 571,60 euroa ja kulukorvaus 550 €/kk (Turku)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kunta maksaa toki enemmän...ps. haastavaa- mutta antoisaa-

toivottavasti teillä on kokemusta e-lapsista- sitä hommaa tehdään SYDÄMELLÄ:::)))PS .ONNEA VALITSEMALLANNE TIELLÄ:::)))- sijaisperheitä tarvitaan enemmän

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat