Onko täällä sijaisvanhempia paikalla?

Vierailija

Harkitsemme 2 sijaislapsen ottamista meille. Ovat tuttuja entuudestaan ja tällä hetkellä lastenkotiin sijoitettuina. Nämä sisarukset ovat molemmat lievästi jälkeenjääneitä. Toisella aspergeria, toisella vain lievä kehitysviivästymä.Perheessämme on 2 biologista lasta.Asumme nyt 4h+k kerrostalossa. Sijaislasten myötä olisi muutettava isompaan asuntoon ja vaihdettava isompaan autoon.Osaisiko joku edes arvioida kuinka paljon on kulukorvaukset ja palkkio erityislapsista? Enkä tarkoituksella kysy nyt muusta kuin tästä taloudellisesta puolesta.

Kommentit (5)

Vierailija

Ja kiitos kakkosellekin. Eli 1000€ suunnilleen + kulukorvaus. Eihän sillä rikastu, mutta saadaan rahoitettua isompaa kämppää. Nyt sitten vielä rattaat pyörimään. Toivottavasti saadaan lapset.

Vierailija

Kehitysvammaisten ja vammaisten asiakkaiden perhehoitopalkkiot ja kulukorvaukset 1.1.2009 alkaenHoitopalkkio on 571,60 euroa ja kulukorvaus 550 €/kk (Turku)

Vierailija

kunta maksaa toki enemmän...ps. haastavaa- mutta antoisaa-

toivottavasti teillä on kokemusta e-lapsista- sitä hommaa tehdään SYDÄMELLÄ:::)))PS .ONNEA VALITSEMALLANNE TIELLÄ:::)))- sijaisperheitä tarvitaan enemmän

Vierailija

Siinä sijaisäiti ja -isä (eivät samasta perheestä) kertovat sijaisvanhempana toimimisesta. SIvuavat myös taloudellista puolta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat