Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei,Onko kellään kokemusta vastaavasta?! :( Huomasin tänään kahdesti, että pojan vaipassa oli jotain kellertävän valkeaa töhnää kohdassa jossa pippeli ottaa vaippaan kiinni. Mitä ihmettä se on? Mätää?!

Pippeli ei ole yhtään ärtyneen tai tulehtuneen näköinen. Se ei punoita, ei ole turvoksissa tai arka. Erite ei haissut miltään.Onko teidän pojilla koskaan ollut vastaavaa? :(

Voiko se olla jotain esinahan alle kertynyttä töhnää? Tarkoittaako että pojalla on liian ahdas esinahka tms?Kiitos jos vastaat.

Kommentit (6)

eikä tulehduskierre helpota, niin ympärileilkkaus on ihan hyvä vaihtoehto, etenkin kun lapsi on noin pieni vielä. Toisaalta saattaa iän kanssa helpottaa. Vaipassahan nuo bakteerit oikein muhivat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jotain voide hoitoa ollaan mietitty millä esinahkaa voisi saada väljemmäksi mutta se ei kaikille auta ja olis kai pitäny jo pienenä aloittaa. nyt ollu puhetta että jos tulehdukset jatkuu niin sitten kai tehdään jonkinlainen operaatio. jokin viilto esinahkaan tms..

meillä 4 vuotiaalla pojalla ollu noin 1vuotiaasta asti aika usein tuota samaa.. on esinahan olla tulehdus niin erittää märkää. huosta huolellinen pesu lämpimällä vedelläå useita kertoja päivässä. jos näyttää punaselta nii lääkäristä saa siihen antibiootti tippoja millä paranee. voi tulla tosi kipeeksikki. meillä pojalla keräs pippelin sisään mätää ja oli tosi kivulias.. lääkärissä se sitte puristettiin pois ja alotettiin lääkehoito. tuo johtuu yleensä liian kireestä esinahasta tuo vaiva.

nyt ei enään isona--reipasta suihkutusta ja kylvetystä monta kertaa päivässä,ettei mene pahemmaksi--voi nimittäin tulla todella kipeäksi

Olen ollut tosi huolissani, mutta järki sanoi että kun lapsi ei millään lailla valita pippeliään eikä se näytä ärtyneeltä ei varmaan ole mikään kamala hätä kyseessä kuitenkaan..Onko pojallasi harkittu mitään toimenpidettä tuon ahtaan esinahan hoitamiseksi? Vai meneekö itsekseen ajan kanssa ohi?ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat