Vierailija

Niin suloisen näköistä, kun on niin selkeä tyttö!

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin kauneus on katsojan silmässä, toinen tykkää nykeröstä nenästä toinen terävämmästä jne.Mutta olen kyllä nähnyt rumia lapsia.Maku asia ja niistähän voi kiistellä.

Kyllä ne ripset on yleensä pojilla pidemmät. Naisilla ripsivärin ansiosta.

Jos vauvalla on pitkät, taipuisat ripset ja vielä mustat, niin saattaa olla aikuisena karvaisuus ongelmakin. Selkeä tyttö, eipä vaan taida ollakaan.

meillä kans. Ja siskon esikoinen on vielä pidempiripsinen tapaus, nätit silmät kuin mitkä. Harmi vaan että niillä molemmilla on myös komeat kassit jalkovälissä....

ripset kaartuvat paksuina kulmakarvoihin asti. On muutenkin todella kaunis tyttö, korkkiruuvikiharatkin on tosi suloiset. Suomalaiset eivät tietenkään saa näin sanoa omasta lapsestaan vaan pitää nöyränä vähätellä oman lapsen kauneutta=) Mutta on se ihanaa kun joka päivä joku tuntematon tulee kehumaan silmiä tai muuten tytön kauneutta. Viimeksi tänään kuulin kaupassa kun joku nainen sanoi miehelleen katsoessaan meidän tyttöä että onpa tuossa kaunis lapsi. Itse pidän itseäni hyvinkin tavallisen näköisenä, mies on todella komea ja tyttö onkin isänsä näköinen=)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat