Vierailija

Onko toi 86 cm liian iso, toisaalta sehän menisi ensi syksynäkin. Onnistuuko hihojen kääntö käytännössä? Housun lahkeethan pysyvät kengän päällä, vaikka olisivat vähän pitkätkin.

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voihan sitä ostaa varmuuden vuoksi ostaa aina kasvunvaraa,

mutta sitten voi käydä niinkin, etteivät vaatteet ikinä ole

sopivankokoisia. Tänä talvena liian iso haalari voi ihan

hyvin olla ensi talvena liian pieni!

Jos lapsi on vielä vaunuissa ulkoilevaa sorttia, niin hyvin voit ostaa 86 senttisen. Sen sijaan jos leikkii jo pihalla, niin sitten 80 cm. Tosin kannattaa tsekata haalarin mitoitus: meillä 80 cm lego, joka on isompi/samankokoinen kuin 86 cm reima...

86cm puolitoistavuotiaan.Reimalle esim. kokomitoitus iso,eli sekin vaikuttaa.Puvun materiaali vaikuttaa myös,jos on "jäykkää" kangasta niin isossa puvussa on hankala kulkea.

Itse hankkisin varmaan pienemmän puvun.

Meillä neito on 93cm pitkä ja vielä 80-senttiset ja 86-senttiset vaatteet mahtuvat ihan hyvin. Oman kokoisensa ovat liian isoja, kun tyttö on sellainen honkelo.

Sukulaislapsella taas on ihan toisinpäin. vaatteet ovat aina 10 cm isompia mitä lapsi itse.

Joten ei voi yleistää. Meillä jatkuvasti pidetään sitä edellistä "pienempää" kokoa mitä pituus on, ja silti saattaa roikkua vyötäröltä. Toiselle se oma pituuskin voi olla liian pieni. Tapauskohtaista.

karmeeta kun lapsilla on välillä ihan yli-isot vaatteet, hankala semmoisissa sitten liikkua.Ja en pitäisi oletusarvona, että sen pitäisi mahtua vielä seuraavana talvena. Varmaan alkutalvesta vielä ehkä menee, tai loppusyksystä pikemminkin.

eli meillä 9kk ikänen poika jolla sisävaatteet nyt kokoa 80. jotku 86..niin ja on nyt 76cm pitkä. minkähän kokonen pitäs olla toppapuvun että mahtuis vielä ensi vuonna edes alkutalven?? siis suurin piirtein mitä tommonen kasvaa.... tietysti vaihtelee lapsikohtasesti.....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat