Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä syötiin makaronia höystettynä paistetulla nöttköttilihalla ja sipulilla, johon mies pilkkoi sekaan vielä jalapenon palasia, namsk! Lisäksi salaattia: jäävuorisalaattia, kurkkua, kirsikkatomaattia, ja suolakurkkua sekä oliivia hieman makua antamaan.Maanantai on kiva aloittaa helpolla ja nopealla ruoalla =)!

Sivut

Kommentit (41)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä tein kans nakkisoppaa illalla ja hyvää oli.Nyt mies on ihan kauhuissaan, kun tänään käytiin kaupassa ja ostin naudan kielen. Mun lapsuuden herkkua ja mies on sitä mieltä, että uskaltaakohan sitä suuhun laittaa... Mä sanoin, että ne jotka syö kiltisti kieltä saa sitten Marianne-rahkaa jälkkäriksi ;-)

... jauhelihakastiketta, jossa seassa paljon sipulia ja hillosipuleita, keitettyjä perunoita, höyrytettyjä sekavihanneksia, suolakurkkua ja piimää.Huomenna teen kaalilaatikkoa, haudutan uunissa oikein muhevaksi. Nam!

Seassa reilusti sipulia ja kaksi porkkanaa pilkottuna. Maitoa ei ollut koko talossa kuin desilitra, joten tein "munamaidon" lihaliemestä, desistä maitoa ja kolmesta munasta. Tuli yllättävän hyvää.

Lainaus:

tein tänään kanakeittoa sekä nakkikeittoa.

Meillä vanhemmat sekä lapset tykkäävät kovasti keitoista =)
kaveriksi ja lasi maitoa, niin nautinto on valmis!Meillä oli tänään smetanakanaa + riisiä (ei niin terveellistä, mutta hyvää), huomenna lounaaksi samaa kasviksillä/salaatilla ja illalla lohisalaattia + ciabattaa + lasi valkoviiniä.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat