Vierailija

Meillä syötiin makaronia höystettynä paistetulla nöttköttilihalla ja sipulilla, johon mies pilkkoi sekaan vielä jalapenon palasia, namsk! Lisäksi salaattia: jäävuorisalaattia, kurkkua, kirsikkatomaattia, ja suolakurkkua sekä oliivia hieman makua antamaan.Maanantai on kiva aloittaa helpolla ja nopealla ruoalla =)!

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

Mä tein kans nakkisoppaa illalla ja hyvää oli.Nyt mies on ihan kauhuissaan, kun tänään käytiin kaupassa ja ostin naudan kielen. Mun lapsuuden herkkua ja mies on sitä mieltä, että uskaltaakohan sitä suuhun laittaa... Mä sanoin, että ne jotka syö kiltisti kieltä saa sitten Marianne-rahkaa jälkkäriksi ;-)

Vierailija

... jauhelihakastiketta, jossa seassa paljon sipulia ja hillosipuleita, keitettyjä perunoita, höyrytettyjä sekavihanneksia, suolakurkkua ja piimää.Huomenna teen kaalilaatikkoa, haudutan uunissa oikein muhevaksi. Nam!

Vierailija

Siis tonnikala-feta salaattia, kahvia ja vissyä lounaaksi ja päivälliseksi (ainoastaan mulle) kaurapuuroa, mustikoita ja pari mandariinia

Vierailija

Seassa reilusti sipulia ja kaksi porkkanaa pilkottuna. Maitoa ei ollut koko talossa kuin desilitra, joten tein "munamaidon" lihaliemestä, desistä maitoa ja kolmesta munasta. Tuli yllättävän hyvää.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat