Vierailija

Yrittänyt opettaa värejä pitkän aikaa, mutta tunnistaa vain ruskean. Luulisi että tunnistaisi jotain muita myös jo isosiskon ja leikkien kautta.

Kommentit (2)

Sitä ennen sanoi kaikkia värejä sinikeski ja valkoiseksi...Jos oikeati epäilet värisokeutta niin neuvolassa on varmasti niitä värinäkökortteja ja muutenkin neuvolassa osataan auttaa.

Meidän lapsella on sellainen sairaus, että hänen näkönsä tarkistetaan joka vuosi. Siellä käytetään, myös niitä värinäkökuvia.Tästä linkinstä voisi olla myös apua. http://www.lea-test.fi/su/nakotest/lastent/lastent.htmlMutta ihan oikeasti en olisi itse vielä huolissaan jos lapsi ei tunne värejä.Ota vaikka kaksi punaista, sinistä, vihreää ja keltaista kurttia. Ota yksi jokaista väriä itsellesi ja näytä kortteja yksitellen. Pyydä lastasi etsimän omista korteistaan saman värinen kortti.TaiOta sininen, punainen ja keltainen kortti. Joka kerran, kun näytät sinistä korttia täytyy lapsen käydä istumaan lattialle, kun näytät punaista korttia täytyy lapsen olla kyykyllään ja seltaisella kortilla lapsen täytyy seistä.Näin leikin varjolla näet ainakin, että erottaako lapsi värit toisistaan ja pikkuhiljaa lapsi oppii värit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat