Vierailija

Hiukan taustaa:Meillä 2 lasta, joista toisen kummeina on miehen sisko ja avomiehensä. He hankkivat 3 vuotta sitten koiranpennun. Meidän lapset askartelivat joulukortin ja halusivat antaa joulukyläilyllä purulelun silloin ekana jouluna koiran ollessa pentu. Viime jouluna emme mitenkään koiraa muistaneet (kuten eivät hekään koskaan ole muistaneet toista lastamme tai 3 kissaamme tai akvaariokalojamme). Koko viime vuoden olivat jotenkin nihkeitä, ei sopinut tavata muutoin kuin muuttoavuksi kelpasimme.Tänä jouluna vain me aikuiset saimme lahjan, ei kummilapsikaan. Eihän tässä mitään, mikäs pakko meidän lapsia on muistaa, uskovat edelleen joulupukkiin ja hänen lahjoihinsa. Meidän lahjakin tuli postissa eikä sopinut tulla anoppilaan edes samana päivänä meidän kanssa. Tänään sitten selvisi anopin kautta, että sisko ja avokkinsa ovat niin pettyneitä, kun emme mitenkään huomio heidän "lapsensa" syntymäpäivää (emme edes tiedä päivämäärää) tai muista jouluna. Taisi tosiaan koiran nimikin unohtua joulukortista tänävuona.Kyseessä kuitenkin 3-kymppiset aikuiset ihmiset! Tosin olisihan pitänyt tajuta, kun koira on päivähoidossakin koirahoitolassa...

Sivut

Kommentit (22)

Onko ko. parilla lapsettomuusongelmia kun ovat ottaneet koiran vauvakseen? Että pitäisi koiran merkkipäivät muistaa?

Menen sanattomaksi. Tsemppiä ap, sinulla on selvästi haasteellinen ihmissuhde.

Lemmikistä tulee helposti lapsen korvike, kun ei lapsia ei tule.Vihamielisyyskin selittyy sillä, lapsettomuus synnyttää mustia ja katkeria tunteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei hyvää päivää! Kyllä on piski nostettu melkoiselle jalustalle, melkein toivoisin ettei heille lapsia tulekaan, miten käy sitten koiraparan joka on tottunut olemaan huomion keskipisteenä?Mutta kyllä tuollaisia ihmisiä varmaan on, työkaverini kertoi että heilläkin vietetään aina äitien- ja isäinpäivää kun ovathan he koiran isi ja äiti. Ehkä voisitte sovinnon elkeenä vaikka pitää kultakalojen synttäreitä ja kutsua heidät kylään ; )

asettamaan koiraa ihmisten tai veljensä perheen edelle! Ei todellakaan ole ymmärrettävää käytöstä tuollainen vaan ehdottoman väärää ja tuomittavaa!Otan osaa! Te ette ole tehneet mitään väärin!

ja muita lapsia, mutta silti odottavat sitä teiltä. Mutta tosiaan tuli minullekin mieleen, josko heillä olisi lapsettomuusongelmia ja sen vuoksi ajatusmaailma on (ymmärrettävästi) vääristynyt..

Mieheni työkaveri selitti närkästyneenä, etteivät mene tutuilleen enää ikinä kylään, kun koiria ei voinut viedä kyläpaikkaan sisälle (!). No mieti, kaksi jättikoiraa ja uusi koti... olisi luullut koiranpesäläistenkin ymmärtävän, että ei kiitos karvoille, kuolalle, naarmuille lattiassa ja koiranpyllyn hinkkaukselle matoilla.......... tsiisus!

nämä nykyään lehdissä olevat koirien ja kissojen valokuvalliset onnitteluilmoitukset...voin kuvitella,kuinka Rekulle näytetään lehdestä kuvaa,että"katoppa,kuka mamin ja isin pikkuinen siellä on" ja samalla syötetään lusikalla maksapasteijaa suuhun..voi voi

Minulla kans sangen huvittavaa seurata kuinka veljelläni ja hänen exällään on koirasta yhteishuoltajuus... sitä sitten riidellää kasvatus ja hoitoasioista, mitä ruokaa saa syödä jne.Laita sille koiralle uuden vuoden kortti ja toivota myös onnea vuodelle kaikkien teidän eläinten - myös villakoirien - puolesta. :)

Ovat alkaneet käymään yhä vihamielisimmiksi lapsiamme kohtaan. Aina koira tuodaa mukaan kaikkiin kissanristiäisiinkin ja sitten koko juhlakansan pitäisi kuorossa ylistää tai ainakin kiinnostuneena kuunnella miten hyväluonteinen koira on kestäessään meidän lapsten ihan normaalia ääntä. Hyvätapainen "koiralapsi" kyllä nuolee kaikki tarjoamukset ja kuopii kukkapenkit, mutta eihän se mitään, kun meidän kauheat lapsetkin ovat ainakin kerran tehneet samoin.Huoh!

Kultakalojen synttärit ;DMutta oikeesti siis, otan osaa ap - ei ihan helppo tilanne jos on niinkin läheisestä ihmisestä kyse kuin miehen sisko. Hiukan? on överiksi tosiaan vedetty, vaikka itsekin eläimistä tykkään.

Lainaus:

Hesarissa näkee välillä Syntyneet-palstalla vauvailmoituksia

tyyliin onnesta sekaisin äiti, isä ja isoveli-hauva. Ja koirahan

toki esikoislapsen isoveli on, niinpä niin...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat