Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Munankeitin ja popcornikone.

Sivut

Kommentit (46)

Jos kiinteitä koneita (astianpesukone, pyykinpesukone jne) ei oteta lukuun, niin meillä on käytössä vain kahvinkeitin, silitysrauta, mikro, sähkövatkain ja sauvasekotin.Leivänpaahdin ja vedenkeitin ovat aivan turhia, sillä teetä ei juoda ja leipää emme syö.

Meillä juodaan teetä, kuumaa mehua jne. Lisäksi vedenkeittimellä

on energiatehokasta kuumentaa vesi ennen kuin alkaa

keittämään kuumassa vedessä kattilassa jotakin (esim.

kananmunia, perunoita...) Näin säästää sähköä - ja rahaa!Lainaus:

Minä käytän sitä useita kertoja päivässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä keitetään perunat munankeittimessä ja lämmitetään vesi vedenkeittimessä kattilaa varten, popparikoneella tulee terveelliset popparit ilman rasvaa ja voileipägrillissähän tulee ihanat toastit! Leipäkoneen haluaisin, mutta se on liian iso meille.

Ai niin, ja koska olen raa'alle sipulille allerginen silppuan sipulin aina minicutterilla, se on mahdottoman näppärä!

Perunankuorimakonetta en ole koskaan nähnyt, mutta sekin voisi olla hyvä, jos paljon keittäisi kuorettomia perunoita... :)Ok, sähköveitsen voisin minäkin julistaa turhaksi. Eli ääni sähköveitselle! :)

anopilta saadun yleiskoneen joka on niin pieni, vanha ja laiska että teen sillä suurinpiirtein porkkanaraastetta silloin kun isomman satsin tarvitsenpopcorn kone kuulostaa myös turhakkeelta, samoin tämä soda stream "uutuus", jota kyllä oli jo myynnissä jonkinmoisena kun olin ala-asteella

Jos hän tarkoitti leivänpaahdinta, niin se on myös erittäin

tarpeellinen mm. leipien sulatuksessa. Leipäpaloja voi

toki sulattaa nopeasti myös mikrossa, mutta siellä ne

helposti kuivuvat.Esim. Suomen suosituin ruisleipä, Vaasan ruispalat,

sulaa pakastimesta otettuna hetkessä leivänpaahtimessa

pehmeäksi ja ihanan höyryäväksi... :)Lainaus:

Meillä juodaan teetä, kuumaa mehua jne. Lisäksi vedenkeittimellä

on energiatehokasta kuumentaa vesi ennen kuin alkaa

keittämään kuumassa vedessä kattilassa jotakin (esim.

kananmunia, perunoita...) Näin säästää sähköä - ja rahaa!

Sillä saa Latteen maidon vaahdotettua näppärästi. Meillä on turhakkeeksi jäänyt tehosekoitin. On tosi hankala puhdistaa, joten harvoin tulee tehtyä mitään sillä.

Meidän perheessä microaaltouuni. Ei ole ollut tarvetta.

Ei varmaan isoissa perheissä nuo perunan- ja riisinkeittimet ole turhia.

Muuten tulee toimeen hämmästyttävän pienellä määrällä vimpaimia. Meillä ei ole kuin sauvasekoitin, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Muut olen antanut pois pölyä keräämästä.

Yritettiin käyttää, mutta kun siinä ei käytetty rasvaa, niin suola ei tarttunut.Mehulinko meni myös eteenpäin, koska vatsa ei kestänyt tuoremehuja:(En ostaisi leipäkonetta, enkä maidonvaahdottajaa, myös sähköveitsi ei innosta mutta keittiössä on käytössä paahdin, voileipägrilli, vohvelirauta, munankeitin ja vedenkeitin ja uutena ihastuksena tehosekoitin.

Ostin syksyllä Prismasta salaattilingon, jota pystyy käyttämään myös perunankuorimakoneena. Jouluna tein ison satsin perunalaatikkoa, joten kuorimakoneelle oli käyttöä. Potut nyt oli kaikki melkein eri kokoisia, eikä pyöreitä joukkoon mahtunut. Kaikista isoimmat kuorin käsin, muut kaikki kuorimalaitteellani. Isoja satseja ei mahtunut kerralla, mutta se mitä mahtui tuli nopsaan kuorittua. Sitten vain kuoret&tärkkelysvaahto pyttyyn, huuhtaisu ja uutta pottua peliin. Tähän välitoimenpiteeseen meni pari minuuttia. Kuorinpa nyt kuitenkin 8kg perunoita (muiden hommien lomassa) reilusti alle tunnissa. Vaikea kellottaa kuinka kauan meni pelkkien pottujen kanssa tuhraamiseen, koska samalla kuorin ja pilkoin bataatteja, lanttuja, porkkanoita, omenoita, sipulia jne.Lainaus:

...sinne ei tarvitsisi laittaa tasan saman kokoisia ja pyöreitä perunoita.

...sitä tärkkelysvaahtoa ei tulisi niin paljon, se kun on ihan mielettömän sotkuista mössöä.

...se kone ei pitäsisi niin kamalaa meteliä.

...se ei olisi niin iso.

...sen käyttö ei kestäisi niin kauan.

...sen siivoamiseen ja pesuun ei menisi niin kauan.Huomattavasti helpompaa on tarttua kuorimaveitseen ja kuoria potut ihan omin pikku kätösin.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat