Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua, huomenna 3-vuotis synttäreille ja lahja unohtui ostaa. Onko PK-seudulla

Vierailija

mitään kauppaa/huoltista/kiskaa, jossa jonkunnäköinen valikoima leluja tms?Voi rähmä, auttakaa!! Ollaan Espoosta, mutta voidaan ajaa vähän pitemmällekin tässä tapauksessa.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Lähes kaikilla huoltiksilla myydään lastenlaulu cd:itä tai lasten dvd-elokuvia. Ne uppoaa varmasti 3-vuotiaaseen. Makuuneissahan on myös myynnissä uusiakin dvd-elokuvia ja sieltä jotain pikku hyvää lisäksi niin siinä on. Ja jos kyseessä on tyttö, niin hän voi ilahtua ikihyviksi jos viet vaikka yhden pikku ruusun hänelle. Tytöt kun tykkää sellaisista :)

Vierailija

omilta lapsilta mitään tosi vähän käytettyä ja hyväkuntoista kirjaa, lelua tms., jonka vois lahjoittaa ja ostaa omille sitten uuden tilalle, kun kaupat taas auki? En tietysti kehtais antaa, jos ei ois uutta vastaavassa kunnossa, mutta tällainenkin vaihtoehto tuli mieleen...Ja vielä vinkki kaikille: pieni lelulahjavarasto kaapissa ei ole pöllömpi idea, multa löytyy sellainen! On pelastanut monelta paniikkitilanteelta.

Vierailija

oli ihan innoissaan, kun pääsi hoplopiin, muistelee sitä vieläkin, noin 3 kk tapahtuman jälkeen. Oikeasti! Niillä ipanoilla on nykyään niin tolkuttomasti tavaraa, että lahjakortti on hyvä juttu. Hoplop, Sea Life, Korkeasaari..

Sama kolmivuotiaani oli aivan innoissaan, kun kummitätinsä tuli käymään meillä joulun alla. Lapsi veti tädin suurin piirtein eteisestä pöydän ääreen ja siinä he maalasivat vesiväreillä pari päivää .

Vierailija

toivoi tikkareita ja karkkiaskeja...

Että sellaisia varmasti löytyy sieltä :) Ja muumilimua.

Ja tietty joku vihko, kyniä, tarroja...

Mitä enemmän pikkusälää niin sitä enemmän mielissään ovat olleet meillä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat