Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pomo on ottanut mut silmätikukseen ja homma on nyt edennyt siihen pisteeseen, että kärsin pahasti ko. kiusaamisesta.Miten voi hakea saikkua, että saa myös siltä ajalta palkkaa? Oliko se niin, että esim. jos hakee saikkua työperäisen stressin vuoksi, niin silloin siitä ei makseta palkkaa, vaan se menee omaan piikkiin?

Kommentit (9)

Kerrot sinne tämän kiusaamisen ja silmätikkuna olemisen. Työterveyslääkärin on pakko puuttua siihen, sillä työterveyshuolto on osa työsuojelua. Suosittelen myös, että otat yhteyttä ammattiliiton edustajaan. Kiusaamisen on loputtava.

kiusaamisesta ja väsymykestä ja kaikesta, yhtään kaunistelematta.Kerrot myös taloudellisen huolen ja lääkäri osaa kirjoittaa sinulle s-loman niin, että et kärsi siitä. Törkeään tilanteeseen olet joutunut pomosi takia.Ja jos työterveyslääkäri on huono, mene yksityiselle. Tiedän monia, jotka ovat tehneet näin ja jälkikäteen olleet onnellisia, että tuli mentyä ja haettua kunnon sairausloma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli et ole laiska tai alisuoriutuja, niin parempi olisi hoitaa tilanne. Eli ottaa yhteyttä joko pomon pomoon tai henkilöstöosastoon.Joku lyhyt sairausloma ei ongelmaasi ratkaise, vaan se on taas kohta edessä.Jos olet laiska tai alisuoriutuja, niin ota itseäsi niskasta kiinni ja rupea tekemään sitä mistä sinulle palkkaa maksetaan. Jos elintapasi ovat huonot (olet huonossa fyysisessä kunnossa, nukut liian vähän tai käytät liikaa päihteitä), niin hoida silloinkin oma ongelmasi ensi pois päiväjärjestyksestä ja katso katoaako "kiusaaminen". Jos olet kypsynyt duuniisi, niin etsi uusi. Voi olla, että pomosi todella kiusaa sinua (tätä tapahtuu), mutta nykyisin on niin tyypillistä syyttää muita omista ongelmistaan ja siksi haluan sinun ensin poissulkevan tämän vaihtoehdon.

Lainaus:

Jos olet laiska tai alisuoriutuja, niin ota itseäsi niskasta kiinni ja rupea tekemään sitä mistä sinulle palkkaa maksetaan. Jos elintapasi ovat huonot (olet huonossa fyysisessä kunnossa, nukut liian vähän tai käytät liikaa päihteitä), niin hoida silloinkin oma ongelmasi ensi pois päiväjärjestyksestä ja katso katoaako "kiusaaminen". Jos olet kypsynyt duuniisi, niin etsi uusi. Voi olla, että pomosi todella kiusaa sinua (tätä tapahtuu), mutta nykyisin on niin tyypillistä syyttää muita omista ongelmistaan ja siksi haluan sinun ensin poissulkevan tämän vaihtoehdon.
Tässä taas esimerkkityöntekijä kertoo mikä sinussa on vialla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat