Kuuluuko luistimiin laittaa villasukka? entäs kun on pakkasta -12 ja koulun kanssa luistellaan...

Vierailija

.

Kommentit (7)

Vierailija

Kuvittele nyt kuinka kylmät luistimet on muutenkin, kyllä todellakin saa olla paksusti sukkaa!! Ja vaikka kahdet villasukat jos mahtuu.

Vierailija

Sellainen joka pysyy hyvin jalassa. Tai sitten sellainen sukka jos paksumpi neulos pohjassa, jos ei paljoa pakkasta.

Jos -12, niin pakko olla villasukka tai varpaat jäätyy.

Vierailija

Tänään oltiin viimeksi järvellä luistelemassa ja villasukat oli jokaisella jalassa, jos ei paksut mahdu, niin kaupasta saa ohuempiakin esim. ulfrotte -sukkia.

Vierailija

Siis vain yhdet sukat ylipäänsä, ilmahan se on joka lämmittää.

Mielellään paksulla pohjalla, kuten edellä jo kuvattiin.Tänään oltiin 15 asteen pakkasessa luistelemassa, ja 5- ja 6-vuotiailla sekä minulla oli juuri näin, eikä kukaan meistä palellut.

Vierailija

Kannattaa laittaa villasukka luistimiin ...ja tärkeää, kuinka pitää lapsen sukka kuivana. Opena auttaessani lapsille luistimia, huomaan heillä usein kosteat jopa märät sukat. Ne sitten luistimiin, jalat palelevat varmaan.Kun lapset tulevat ulkoa vesisateesta tai lumesta, riisuvat kenkänsä koulun aulaan, astuvat kosteaan lattiaan. Toki monella on tossut tai villasukat, mutta näkemäni perusteella on märkiä sukkia. Joidenkin lasten kävellessä jää vanat märistä sukista.Luisteluun kannattaa varata villasukkien lisäksi kuivat sukat. Pieneen pussiin voi laittaa märät sukat kotiin vietäväksi. Mukavia talvihetkiä.Myös hiihtoon lähdettäessä on märkiä sukkia.Ratkaisi voisi olla koulussamme se, että esim. olisi esim. puuritilä saappaiden poisotossa, jolloin loska ja vesi valuisi raoista alas. Näin edes jonkun verran välttyisi kastumasta. Oletteko huomanneet lastenne tulevan kosteissa sukissa koulusta?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat