Vierailija

saan tällä hetkellä sen 118 euroa, se on ollut aina sama eikä viimeksikään muuttunut miksikään, nouseeko se automaattisesti tänä vuonna? viimeksi kun muilla nousi niin siinä oli ilmeisesti joku sellainen juttu, että lapsen piti olla syntynyt tietyn vuoden jälkeen tmsosaako joku sanoa? toiset saa kymmeniä euroja enemmän, tuntuu hassulta. Miten sitä korotusta haen? saako sen jotenkin takautuvasti, jos minun olisi kuulunut saada jo pidempään enemmän

Kommentit (5)

Lainaus:

Nyt tulee uusi korotus ja elatustukesi nousee siihen reilu 130 euroon
Tämä korotus koskee ap:n elatussopimusta, mutta jää silti täysimääräisen elatustuen alle eli n. 124 euroon. Jatkossa kyllä joka vuosi korottuu tai laskee indeksin mukaisesti.Nyt tuleva korotus koskee ennen vuotta 2007 vahvistettuja sopimuksia, edellinen korotus koski ennen vuotta 2002 vahvistettuja. Siinä oli siis pitkä tauko korotusten välissä.

Pitäisi nyt juuri tässä kuussa nousta. Se nousee nyt sen 5%.Kaikilta jää eka korotus väliin, sen jälkeen kaikki korotukset tulevat. Jos korotusta ei tule, niin lastenvalvojaan yhteyttä, hän kyllä osaa neuvoa asian kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

entä kuuluuko sen tulla automaattisesti? olen aina saanut kaupungilta tuon tuen.Entä ellei se tule, saanko silloin takautuvasti tuon korotusosan?
Sinä saat sen summan mitä sopimuksessa sanotaan + indeksikorotus. Jos sopimuksessa lukee, että apu on vahvistettu elatusvelvollisen sosiaalisten syiden tai muun huoltovelvollisuuden perusteella tukea alhaisemmaksi, on sinulla oikeus täysimääräiseen elatustukeen. Luulisin, että teidän sopimuksessa ei näin lue, koska et ole täyttä tukea saanut tähänkään mennessä.Korotukset maksetaan kunnasta automaattisesti.

Ja indeksikorotus on tähän asti ollut joka 4. vuosi. Eli ihan oikein saat edellistä korotusta edeltävän summan.Nyt tulee uusi korotus ja elatustukesi nousee siihen reilu 130 euroon ja jatkossa kai korotus tarkistetaankin joka vuosi, näin kuulin.Takautuvasti et ole oikeutettu saamaan näillä tiedoilla mitään.

entä kuuluuko sen tulla automaattisesti? olen aina saanut kaupungilta tuon tuen.Entä ellei se tule, saanko silloin takautuvasti tuon korotusosan?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat