Vierailija

oli jo itsarin partaalla kun pidätyskyky yllättäen palautui vaikka en paljon harjoitellut

Sivut

Kommentit (25)

mutta mies kusi kerran sänkyyn, oli kuulemma nähnyt unta, että oli vessassa :D Ihan selvinpäin, normiyö... nyt naurattaa, mutta silloin kyllä teki kaikkea muuta kun nauratti, kun piti pistää patjat sun muut uusiksi :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

näin unta että olin vessassa. Ehti vain tippa tulemaan, kunnes heräsin. Todella noloa, onneksi ei kastunut mikään muu kuin pikkarit ihan vähän :/En ole kertonut kenellekään, enkä aijo koskaan kertoakaan.

Ihmeellisin tapaus oli ehkä 5 vuotta sitten yöpyessämme vanhemmillamme. Pissasin unissani housuun koko rakon täydeltä. En muista nähneeni mitään unta. Kummallista. Silloin en ollut vielä edes raskaana.Synnytyksen jälkeen usein lirahteli jonkun verran aivastellessa yms.

Raskaana ollessani töissä naureskelin miespuolisen kollegani kanssa, kun yht äkkiä huomasin että nyt lirahti housuun, naurettiin yhdessä sen jälkeen vielä makeammin. Eikä siinä vielä kaikki. Synnytyksen jälkeen pääsi takapihalla ollessani "kakkonen" housuun kun luulin että vaan ilmaa tulossa... Se se vasta noloa onkin 30 vuotiaalta! En ole edes miehelleni kehdannut kertoa!

Ja aloittaja tunnustaa että kyllä.. Synnytyksen jäljiltä olikin paikat aika erilaiset ja äkkinäinen naurunremakka + alkoholi tekivät tepposet.

Mutta olen minä ihan kunnolla pissannutkin.

Olin silloin n.20v. ja kävelemässä kotiin baarista. Pissattamaan alko ihan kamalasti, ja jostain syystä en muuta voinu kusasta johonki puskaan.

Housuunhan se tuli, olipa kiva kävellä vielä n. 1km pissa housuis. Onneks oli kuiten kesä, etten jäätyny sille matkalle.. =)

päivää ennen lapsemme syntymää innostuin hieman liikaa ja hyppäsin. iso virhe. vauva painautui liian kovalla voimalla suoran rakkoon ja vahinkohan siinä kävi :)

Eli mulla kans synnytyksen ja imukuppisellaisen. Esikoinen kyseessä enkä osannut ollenkaan varautua. Vaihdoin vauvalle vaippaa ja en muista tuliko kova yskä, nauru vai mikä, mutta niin vain kävi. Onneksi oli side muutenkin pöksyissä...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat