Vierailija

.

Kommentit (14)

...kun poikamme syntyi.Hyvin on mennyt. Mies on ihana isä!Vaikka aluksi vastusti lapsen hankintaa. Minulla biologinen kello tikitti.Lapsi on nyt 2 vuotta, ja todella ihana pieni poika.Älä tee aborttia, jos haluat lapsen!Mieshän on jo 24! Ja ikä ei ratkaise.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse olen 29, mies 24. Nyt mies säikähti kun vauva onkin oikeasti tulossa, ja luikki takaisin lapsuudenkotiinsa. Eikä siinä mitään, miehen ÄITI soittelee mulle ja vaatii tekemään abortin!! Poikansa ei ole sittenkään valmis, olen pilannut pojan elämän jne.. ja vaatii etten ilmoita poikaansa lapsen isäksi, eikä siis eläreiden maksajaksi. Toistaiseksi olen katkaissut puhelut aika pian, koska en jaksa kuunnella moista soopaa.Huh huh! Kyllä varmasti on 24-vuotias tietoinen mitä tekee! Kunpa olisin tallentanut puhelimeen sen, kun mies henkäisi korvaani, että "saanko tulla sun sisään...AAAAAH!" Olisin voinut kuunteluttaa sen äitykällä. Todellakaan en ota vastuuta miehestä ja tee aborttia hänen ja hänen äitinsä takia!

mammanpoika ja mamma soittelee sulle, nappaa luuri kiinni.24-vuotias mies on aikuinen ja pitäisi tietää että panemisesta saattaa siitä jälkeläinen.

kakaran olla! Äitin helmoissa turvallista olla. Lapsi on tärkein ja teidän tuleva elämänne. Miksi ihmeessä pilaisit elämäsi tekemällä abortin sen luuserin takia!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat