Vierailija

!

Kommentit (6)

eli perhe 2 lasta menossa ekaa kertaa lentokoneella etelään, niin saako niitä matkatavaroita olla jokaisella se 20kg vai vaan äidillä ja isällä? entä miten se on se uus juttu, että pitää johkin pikkupulloihin laitella nesteitä ja muovipusseihin? valaiskaa tyhmää!! siis shampootko ym? miten deodorantti? entä tuttelit????

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siellä kerrotana minä verran voi olla ruumaan menevää tavaraa ja minkä verran käsimatkatavaraa. Jos on vauva, jolla ei ole omaa istumaa paikkaa ostettu, niin saa oleensä olla matkatavaraa 0-10kg + matkarattaat. Jos oma istumapaikka niin yleensä 15-20kg, mutta tarkista lehtoyhtiön tai matkanjärjestäjän sivuilta. Ruumassa ei ole nesterajaituksia, laita siis kaikki nesteet sinne. Käsimatkatavaroihin vain avaamattomat VAUVAN ruokaruorkit, koolla ei ole väliä. Jos on pakko saada joku muu neste käsimatkatavaroihin se pitää olla alle 100ml pakkaus, mutta tuskin muuta tarvitset välttämättä koneeseen mukaan.

- ruumaan saa kyllä laittaa shampoot ym. ihan omissa pulloissaan. tuo desin sääntö koskee siis lentokoneeseen sisään otettavia käsimatkatavaroita. itse laitan suosiolla kaiken ruumaan ja toivon, että matkatavarat tulevat ajoissa perille.- desin sääntö koskee siis kaikkea nesteeksi luokiteltavaa: mm. kasvojenpesuaine/geeli/maito luokitellaan tällaiseksi- lasten ruuat ja tuttelit saa ottaa sellaisenaan, mutta nekin on pakattava läpinäkyviin (minigrip)muovipusseihin, joita saa lentokentältä (ainakin hki-vantaa)tää kaikki on SUUNNATTOMAN rasittavaa. sitä luulee, että pakkaamisesta ei tule sähläämistä, mutta viimeistään lentokoneessa huolella ja hyvin suunniteltu pakkaus (korvikkeet, lasten lelut, kirjat, vaipat, tuttipullot, tutti, vaihtovaatteet, aikuisten matkakirjat, purkat, korvatulpat yms yms yms yms) on kaikki iloisessa sekasotkussa ja puolet hukkuneena :)hyvää matkaa

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat