Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ekaa kertaa koko elämässä on tullut tällainen huuliherpesrakkula ja huomenna pitäisi paikkauttaa hammas. Voinko silti mennä paikkauttamaan vai pitääkö odotella että rakkula paranee? Ihan hassu kysymys, tiedän, mutta osaako muut auttaa?

Kommentit (6)

oma hammaslääkärini on sanonut, että mieluummin peruu ajan vaikka samana aamuna kuin tulee rakkulan/ruven kanssa. On kuulemma asiakkaalle tosi epämukavaa ja hidastaa paranemista kun se iho menee väkisinkin rikki siinä tehdessä (ellei nyt satu olemaan juuri toisella puolella kin paikattava hammas).En kyllä itse edes haluaisi mennä hammaslääkäriin rakkula huulessa koska se on ilman ronkkimistakin tosi kipeä =(

hammaslääkäristä, että ei kai täältä vaan tartu huuliherpes. Hammaslääkärini sanoi, että yleensä potilaat älyävät peruuttaa aikansa itse ja jos eivät, niin sitten hän peruuttaa sen, jos huomaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kävin hammaslääkärissä vaikka oli huuliherpes. Hammaslääkäri peitti sidoksella huulen ja teki työn mitä pitikin. Lääkärin mukaan ei haittaa vaikka on huuliherpes, herpeshän on jo suussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat