Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kumpaan menisit? Ja perusteluita kiitos!

Kommentit (6)

Paljon kauniimpi luonto, sijaintinsa vuoksi. Ei ole myöskään niin kuuluisa seksiturismistaan kuin Pattaya... joka on vähän laaduttomampi paikka.

ja haluatte rannalle, niin ehdottomasti Phuket. Phuketin ostosalue (muistaakseni Patong) on samanlainen baari/prostituutiorysä kuin Pattaya, mutta muuten Phuketissa on kaunista luontoa, ihanat rannat ja muutenkin se on "enemmän" lomaparatiisi kuin Pattaya. Ei siis kannata ottaa hotellia Patongilta vaan jostain kauempaa. Taksit kuljettavat kyllä ravintoloihin ym. tarvittaessa.Pattayalla olen nähnyt omin silmin myös lapsiprostituutiota ja se jos mikä vie nautinnon lomasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tai ihmisille jotka kaipaavat erittäin rauhallisen loman. Myöskään luonto ei ole sen veroinen kuin eteläisimmillä kohteilla, kuten Phuket ja Koh Samui. Hua Hin on kyllä mukava ja pieni paikka, ystävällisiä ihmisiä, hyvää palvelua, mutta luonto ja ostos mahdollisuudet eivät etelän veroisia.

Pattaya ei enää ole aiemman maineensa veroinen, siistiytynyt paljon ja "seksi-imagoltaan" ihan samanlainen kuin phuket. Phuketissa ehdottomasti paremmat shoppailumahdollisuudet kaikin puolin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat