Vierailija

Tuolla cosmosivustolla on kuva

Sivut

Kommentit (33)

17- Vauva oli ollut kuolleena jo pidemmän aikaa ennen syntymää (ei kuollut synnytyksen yhteydessä, vaan jo aiemmin ihomuutoksista päätellen). Etsikää elämä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lääkärit/hoitohenkilökunta oli ihomuutosten perusteella päätellyt vauvan nähtyään, että oli ollut 1-2 päivää kuolleena kohdussa. Ei siis kuollut synnytyksessä/ponnistusvaiheessa, vaan oli menehtynyt jo aiemmin kuulemma.

Eihän ollut.Kuuluu varmaan samaan sarjaan, kuin tuon M:n horina jostakin ruskeasta lapsivedestä, jonka menosta kukaan ei tiennyt. Ei sitä lapsivettä nyt löydäkään mistään kun lapsi on syntynyt, sehän tulee ulos synnytyksen jossakin vaiheessa, kun sikiökalvot puhkeavat. Eikä sitä lapsivettä tässä tapauksessa päässyt kukaan näkemään, kun M synnytti yksin siellä vessan lattialla.Mitään ei tiennyt mistään, mutta silti vain kotona piti synnyttää.

Olen ollut lapsena serkkuni hautajaisissa, oli vauvan arkussa. Ja nyt hiljan oman vauvani hautajaisissa. Miks niitä kuvia pitää päästä katsoon?Ja olisko vielä hienompaa jos joku laittais sellaisia arkkukuvia jossa arkussa vauva vainaja ja arkku auki?

eiköhän nuo tsunamit ym ole ihan kaukana tästä kotisynnytys asiasta?

Meni vuosi ennenkuin tutun tuttu pystyi puhumaan kun menetti lapsensa tuolla tsunamis ja ei hyökänyt koneelle laittaamaan kuvia.Hän sai tukea muualta kun koneelta

vauvani kuvaa nettiin laittaisi. Tosin ehkä mun ja vauvani suhde oli erilainen, elinhän hänen kanssaan elämää lähes 5kk. Lapseni menehtyi kätkytkuolemaan.

Tää juttu on varmasti keksitty koko homma!! Miksi ihmiset uskoo kaiken mitä näkee täällä netissä??? HALOO!! *HERÄTYS* kaikkea ei ihan kannata uskoa mitä täältä lukee tai näkee kuvia... hohhoijakkaa.

Katsotteko uutisista kuvia kun Israelissa makaa raatoja kadulla? Katsoitteko yhtään uutispätkää tsunamista? Miksi avaatte näitä ketjuja jos paheksutte että, joku on avoin näinkin surullisessa asiassa?

että jo pahan näköiseksi muuttuneesta pikku vainajasta on paljon helpompi päästää irti, kuin jos joutuisi hautaamaan vain nukkuvan näköisen lapsensa.

Joku kirjoittaja esim. kertoo että hänen isällään oli samanlainen arkku ja kehuu sitä kauniiksi.Ja mitä tekee M, haukkuukin sitten arkun rumaksi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat