Vierailija

.

Kommentit (10)

Hyvinhän tuo siinä nyt nukkuu. Kertaakaan ei ole pudonnut. Eikä ehtinyt pinnasängystäkään putoamaan.(Hih, ehdin jo tehdä tästä vahingossa aloituksenkin...)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voi viddu, ku mä inhoon tota stanan pinnasänkyä. Ihan kiva raskaana nukuttaa ja taputella ylhäältä siellä nukkujaa. Pinnojen välistä ei käsi kunnolla mahdu. On kyllä epäergonomisin keksintö ikinä!!! Selkä paskaks vaan...

Esikoinen siirtyi muutaman kuukauden päälle vuoden ikäsenä.

Toisella lapsella meni toiseen vuoteen joka oli armotta liian myöhään.Kaveri siirsi alle vuoden ikäsen: kiipeili reunoista yli.

Oli hyvä ikä mielestäni ja kuopus saa siiryä heti kun osaa kävellä tarpeeksi hyvin ja ymmärtää ettei tule pää edellä sieltä lastensängystä laidan yli lattialle.

vaan lapset (aamu)yöimetyksen loputtua noin vuoden iässä jollaan nukkumaan. Esikoinen oli vuoden ja 1 kk, pienempi vuoden ja 3kk. KUn osasivat hyvin kävellä ja laskeutua turvallisesti melkein mistä vaan. Molemmat tosin oppineet alle 10 kk kävelemään, siksi ehkä aika aikaisin siirretty... Sängystä sitten kömpineet itse viereen aamumaidolle kuuden - kahdeksan aikaan...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat