Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minkä ikäisenä pinnasängystä lastensänkyyn ? (ev)

Vierailija

.

Kommentit (10)

Vierailija

Hyvinhän tuo siinä nyt nukkuu. Kertaakaan ei ole pudonnut. Eikä ehtinyt pinnasängystäkään putoamaan.(Hih, ehdin jo tehdä tästä vahingossa aloituksenkin...)

Vierailija

Voi viddu, ku mä inhoon tota stanan pinnasänkyä. Ihan kiva raskaana nukuttaa ja taputella ylhäältä siellä nukkujaa. Pinnojen välistä ei käsi kunnolla mahdu. On kyllä epäergonomisin keksintö ikinä!!! Selkä paskaks vaan...

Vierailija

Esikoinen siirtyi muutaman kuukauden päälle vuoden ikäsenä.

Toisella lapsella meni toiseen vuoteen joka oli armotta liian myöhään.Kaveri siirsi alle vuoden ikäsen: kiipeili reunoista yli.

Vierailija

Oli hyvä ikä mielestäni ja kuopus saa siiryä heti kun osaa kävellä tarpeeksi hyvin ja ymmärtää ettei tule pää edellä sieltä lastensängystä laidan yli lattialle.

Vierailija

On niin kova kiipeilemään, että ei varmaan mene kauaa ennenkuin tajuaa miten tullaan pinniksestä pää edellä alas :( Ikää nyt 1v1kk.

Vierailija

vaan lapset (aamu)yöimetyksen loputtua noin vuoden iässä jollaan nukkumaan. Esikoinen oli vuoden ja 1 kk, pienempi vuoden ja 3kk. KUn osasivat hyvin kävellä ja laskeutua turvallisesti melkein mistä vaan. Molemmat tosin oppineet alle 10 kk kävelemään, siksi ehkä aika aikaisin siirretty... Sängystä sitten kömpineet itse viereen aamumaidolle kuuden - kahdeksan aikaan...

Uusimmat

Suosituimmat