Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nimi joka viittaisi "tummaan" yms.?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli meidän tytöllä on tumma tukka ja vaikuttaa ihan temperamenttiselta tapaukselta ainakin näin alussa...Eli haluaisimme keskimmäiseksi nimeksi ehkä jonkin sellaisen, millä voisi kuvata hänen ulkonäköään/luonnettaan...Etunimi ja kolmas nimi tulevat suvusta...Mielellään tämä toinen nimi saisi olla kaksitavuinen, koska kolmas nimi on kolmitavuinen (Linnea)...Itselleni tulee mieleen lähinnä vain Inka (josta tulee siis vaikutelma tummasta inkkaritytöstä..). Nyt vain ehdotuksia kehiin, kiitos! Ristiäisiin on vielä onneksi aikaa...

Kommentit (9)

Vierailija

Milka - suklaa :) Belgian Melka tarkoittaa tummaa

Bruna - tyttöversio Brunosta...

Laila/Leila - tumma Arabiaksi

Maura - Irlantilainen tummaa tarkoittava nimikaksitavuisia onkin hankalampi keksiä/löytää... luulin, että ois helpompaa. pidempiä nimiä olikin enemmän (babynames.com ja vastaavilla sivuilla)mä muuten tunnen pari pientä Inkaa ja ne on kyllä molemmat vaaleita pellavapäitä :) ja veljenpoika oli pikkuvauvana tummatukkainen, mutta muuttui sitten piakkoin ihan vaaleaksi! onko teillä todennäköistä, että tummaksi jää?Tiina :)

Vierailija

ja laita hakyuun "Search for words in meaning" esimerkiksi sana dark. Oma ehdotukseni on myös muiden mainitsema Maura, sitten toinen merkitykseltään tumma nimi olisi myös Melanie (tai Melania). Espanjalaisen kuuloinen kaunis nimi olisi Mafalda. Pitkien nimien kohadalla pitäis ehkä nimien järjestystä kuitenkin muuttaa, ts. Linnea keskimmäiseksi nimeksi ja pisin nimi viimeiseksi.

Vierailija

Karmen / Carmen

- maailmalla hyvin tunnettu Bizet'n ooppera "Carmen", päähenkilö kaunis ja temperamenttinen mustalaisneito.

(eli Karmen on EHDOTTOMASTI vaan tummahiuksisen tytön nimi!)

Vierailija

tiinatäti: totta, että tyttö voipi olla vielä ihan pellavapää isona, mutta toisaalta olisihan se hauska jos nimeen jää sitten vaikka ihan vauvamuistokin tummasta tukasta. Meidän muilla lapsilla nimittäin ei ole ollut tukkaa ja varsinkaan tummaa syntyessään. Itselläni on nyt keski/tummanruskea tukka, mutta pienempänä olin vaaleampi.Ehdotelkaa vain lisää, jos tulee mieleen...

Vierailija

Tulin myös ehdottamaan Ronjaa Ronja Ryövärintyttären mukaan.Muita tummahiuksisia temperamenttisia sankarittaria:Emilia (L. M. Montgomeryn Pieni runotyttö)

Tiina (Anni Polvan Tiina-kirjat)

Laura (Laura Ingalls Wilder, kirjoittanut omaelämänkerralliset Pieni talo preerialla jne)

Frida (Kahlo)

Uusimmat

Suosituimmat