Vierailija

Ja miten aiot päästä niistä eroon?

Kommentit (10)

Tammikuu on tipaton ja karkinsyöntiä yritän välttää. Ei leivonnaisia lähiaikoina. Muuten normaalia kotiruokaa ja paluu tavalliseen treenitahtiin, joka on 2-4 kertaa viikossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ennen joulua, mutta varmaan pari kiloa tuli joulukuussa. Väh. 7 kg tarkoitus pudottaa kevään aikana lähinnä painonvartijoiden pistesysteemillä, jota käytin nuorimmaisen syntymän jälkeen. Kilot ovat hiipineet pikkuhiljaa muutaman vuoden aikana...

Aamulla ennen töihin lähtöä pari paistettua kananmunaa ja 3 siivua pekonia sekä kahvia.Töihin otan mukaan lounaaksi tänään valmistamaani wokia, eli kasviksia ja kanaa tulisesti maustettuna.Kotiin tultuani aion tehdä lihapullia ja kukkakaalimuusia.Iltapalaksi (jos vielä jotain jaksan syödä) teen kermaista marjarahkaa.Terveisin karppi

oli iso ja iloinen yllätys. söin meinaa jouluna ihan liikaa herkkuja ja join punaviiniä.muutenkin olisi pudotettavaa joten ajattelin olla juomatta alkoholia ollenkaan (jo yksi saunakalja näkyy kauheena pöhötyksenä vaikka en muuten paljoa juokkaan) ja vähentää tota herkkujen syömistä jokapäiväisestä max. yhteen kertaan viikossa.

Kunhan tää nikotiiniriippuvuus vähän helpottaa, niin sitten laihdutan. Osaan kyllä. Nyt en ole niin kiloista välittänyt, kun tärkeämpää on ollut tupakasta erossa pysyminen.

Eroon pääseminen ei ole ongelma. Huomisesta alkaen alkaa taas normaali karpin elämä ja se on pari viikkoa kun hiilaripöhö on poissa. Tämän voin sanoa jo 5 karppivuoden kokemuksella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat