Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kenellä on kokemuksia? itse emme ole koskaan käyneet, lapset ovat 5v, 6v. ja sitten maaliskuussa nuorin 7kk. olen ajatellut sellaista all inclusive-systeemiä...kertokaa kokemuksianne ja nimenomaa hyvistä hotelleista, kiitos jo etukäteen.

Sivut

Kommentit (51)

on mun mielestä huonompi kuin maspalomas. ranta on maspalomasissa aivan huikea ja dunasin uima-allas alueet on huiput. siellä juuri jouluna olimme.

Jos on paljon rahaa, kannattaa mennä niihin sviitteihin. Näyttivät niin kivoilta. Me oltiin "karvalakkipuolella".Alueella on monta lämmitettyä allasta. Poika oli parhaana päivänä 4 tuntia putkeen altaassa. Yhtään ei tullut kylmä, koska altaan vesi oli niin lämmintä.Niin ja oli niissä vaipoissa Pampersiankin (teippivaippoina), mutta ei meidän neidin kokoa. Ei edes isoissa marketeissa. Housuvaippoja ei ollut mitään merkkiä. Ostin paria paikallista merkkiä ja niistä ainakin toista voisi suositella kuivaksiopetteluun. Tyttö alkoi huutamaan, että ei vaippaa, kun näki moiset suorakaiteen muotoiset pötkilät ilman minkäänlaista joustoa vyötärönauhassa. Joka yö sai pelätä, että pissat tulee läpi.Hauskaa matkaa kaikille matkailijoille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

paitsi jos olette juuri hiihtoloma-ajan ulkopuolella. oulusta ei ainakaan suorilla lennoilla ollut enää mitään asiaa koko saariryhmälle, olemme 5 henkinen perhe. helsigistä oli kyllä lentoja, muttei yhtään all inclusive paikkaa, johon olisimme halunneet.

Lainaus:

kenellä on kokemuksia? itse emme ole koskaan käyneet, lapset ovat 5v, 6v. ja sitten maaliskuussa nuorin 7kk. olen ajatellut sellaista all inclusive-systeemiä...kertokaa kokemuksianne ja nimenomaa hyvistä hotelleista, kiitos jo etukäteen.


Olimme perheemme kanssa Puerto Ricossa (hotelli: marina suites) joulukuussa 2008. Matkalla mukana oli meidän vanhempien kanssa kolme lasta (2v., 5v. ja 7v.). Hotelli upea, allasalue rauhallinen ja puerto rico ihanan aurinkoinen. Jos muualla oli pilvistä, palasimme aina omalle hotellillemme nauttimaan takuuvarmasta auringosta :)Parasta koko lomassa: meidän bongattiin puerto ricon rannalta Anfin lomaesittelyyn. Lähdimme hieman pelosta kankeina katsomaan mihin oikein joudumme taksilla lähetettynä. Pelkäsimme tulevamme ryöstetyiksi. Emme olleet koskaan kuulleetkaan mistään anfista.Päätimme matkalla taksissa, että jos vaan selviämme reissusta ehjin nauhoin niin otamme "palkinnon" vaivannäöstä ja tulemme äkkiä takaisin omalle hotellille. :)Kuinkas sitten kävikään? Lähdimme lomaesittelystä 7viikon tutustumispaketin kanssa :) Ja nyt olemme varanneet ensimmäisen lomamme anfin kautta canarialle. Olemme yhden viikon anfi emerald clubissa ja toisen viikon anfi beachillä. Halusimme kokeilla molemmat lomakohteet.Netin keskustelupalstoilla on ollut kiivasta keskustelua anfin lomaosakkeista ja siitä kannattaako vai ei.. Oma näkökulmani asiaan on, että ns. vanhanaikaiset lomaosakkeet eivät ole ainakaan meitä varten. Ennen myytiin tietty viikko kalliilla hinnalla ja piti mennä aina samaan paikkaan joka vuosi. Nyt ostetaan pisteitä, joilla voi matkustaa ympäri maailmaa niin tahtoessaan. Tai pysytellä samassa kohteessa. Voi myös tehdä kuten me ja ostaa ns.kokeilupaketin.Me ostimme n.5500eurolla 3h+k majoituksella 7 lomaviikkoa. Ehtoihin kuului, että kaksi ensimmäistä lomaviikkoa tulee käyttää gran canarialla. Loput viisi viikkoa missä lystää. Majoituksemme on siis jo maksettu valmiiksi.Vertailua: Meidän viisi-henkinen perhe lomaili puerto ricossa viikon joulun tienoilla ja maksoimme lomastamme n.4200euroa. Edellisenä kesänä olimme rodoksella pakettimatkalla ja maksoimme kahden viikon lomasta n.4600euroa. Haluamme lomallamme majoittua aina 4-5* huoneistoissa. Jolloin meidän perheemme matkan hinnaksi tulee aina noin 4200-5000euroa. Emme koskaan saa viimehetken tarjouksia tai äkkilähtö -matkoja näin isolla perheellä. Lisäksi kaikkiin hotelleihin emme mahdu ollenkaan. Monissa hotelleissa on vain h+k tai 2h+k huoneistoja.Nyt anfin lomapaketilla matkamme hinnaksi tulee (5500/7vko=785€/vko) 1570euroa + matkat. Matkat canarialle olivat finnairilla suoralento 2400 (2aik+3lasta), tukholmasta 1100. Kalliimmilla lennoilla laskettuna kolmen viikon lomamme canarialla tulee maksamaan 3900€, edullisemmilla n.3000€. Mitä siis kostumme tästä anfi-paketista?

*tasokas hotelli, ****-*****

*3h+k majoitus

*mahdollisuus ostaa lennot vaikka australiaan ja majoittua myös siellä saman tasoisessa huoneistossa

*rahallista säästöä n.1000euroa/loma.

*säästämme siis noin 3000euroa lomapaketin voimassaoloaikana.Kertokaa toki jos joku lukijoista on eri mieltä laskemistani säästöistä :)Luulenpa, että suurin osa anfin haukkujista ei tiedä mitä puhuu tai vaihtoehtoisesti on kuullut ainoastaan noista vanhanaikaisista lomaosakkeista.

Löytyykö ketään nykyistä anfilaista, jolla olisi nagatiivista sanottavaa lomaosakkeen omistajuudesta/pistesysteemistä??Kiva kuulla muidenkin kokemuksia, sillä meille tullaan tarjoamaan lomaosaketta kun kokeilupakettimme on käytetty.Valitsitte sitten minkä tahansa matkustustavan niin Canarian puerto rico on aivan ihana lapsiperheen paikka :)

*rannat siistit ja puhtaat

*lapsiystävälliset aallot

*aina varma aurinko

jne...T.Katja ja muu perhe

Jos tahdotte olla rannalla, Inglesin rannalla tuulee ihan törkeesti siihen aikaa vuodesta, hiekkaa on sitten silmissä ja joka puolella. Myös aallot melko isohkoja lapsille. Mutta Maspalomaksen ranta erinomainen etenkin lapsille. Ei tuule, ja dyynit löytyy sieltäkin.

Hotelli löytyy ainakin Aurinkomatkoilta ja Tjäreborgilta. Hotelli on sataman vieressä eli me emme ainakaan joutuneet kapuamaan portaita ollenkaan Puerto Ricon loman aikana. Lasten kanssa en minäkään ottaisi hotellia korkeammalta.

En minäkään inglesiiin mensi loimailee on just bile paikka, mutta hyviä ruoka ravintoiloita siellä oli. Oli tosin monessa muussakin paikassa=) Paitsi Bahia Felizissä ja järjestäin jokainen lomailija paikassa sanoi samaa, myös oppaat ja sukelluksen opettajat=) , mutta tosiaan makunsa kullakin=)

Tokihan itsekkin olen siellä kerran käynyt, silloinkaan en ollut Inglesissä vaan Bahia felizissä... yhtenä päivänä kävin siellä hiekassa pyörimässä.

Minusta on ärsyttävä kun sitä hiekkaa on sit joka paikassa.Kuka jaksaa koko lomanssa maata siellä hiekassa? On Gran Kanarialla paljon muutakin

Lainaus:

on mun mielestä huonompi kuin maspalomas. ranta on maspalomasissa aivan huikea ja dunasin uima-allas alueet on huiput. siellä juuri jouluna olimme.

Lainaus:

Lainaus:

Olimme siellä Finnmatkojen matkalla Hotel Dunas Maspalomasissa. Meillä oli all inclusive ja kaikki toimi hotellissa aivan moitteettomasti. Lyhyt matka dyyneille ja Inglesiin.Suosittelemme lämmöllä =)
Olen aina jostain syystä karsastanut näitä "maan tasalla " olevia huoneistoja siinä pelossa, että pikkuliskoja, hiiriä tai jotain tulee helpommin sisään, jos ovet auki. Eikös tämä ole sellainen ? Pelkäänkö turhaan ja rosvoja ja sisälletunkeutujia myös :-( ???
kiitos, t.ap

otat vauvalle kaikki ruokapurkit Suomesta mukaan. Kätevästi tilaa matkalaukussa, kun lähtee takaisin kotiin :)Mun käsityksen mukaan espanjalaisissa lasten ruokapurkeissa on suolaa, että ne voi maistua eriltä kun täällä.Minkälaisia ruokia on tarjolla esim. kanarian all inclusiveissa? Onko paljon kalaruokia, kun meillä ei mies syö lihaa? Muakin kiinnostaa siis all inclusive.

No varasimme nyt sitten muutama pv sitten koko perheelle reissun Maspalomasiin ja Finnmatkojen Dunas hotelliin. Lähdemme maaliskuun 20.pv ja koska jahkailimme varauksen kanssa pari päivää ( voi hitto !!) niin iltalennot olivat jo menneet ja meidän lento lähtee klo 05.10 aamulla. Kiva herättää tämä sakki about yhden jälkeen yöllä :-( kääk ! No emme tee ongelmia etukäteen.....neloselle tiedoksi, harmi kun emme nyt sviittiä varanneet vaikka tunnuit niitä kehuvan paremmiksi ja olisivat kyllä olleet huoneiston kanssa ihan saman hintaisia, mutta noissa huoneistossa on kaikki "pelit ja pensselit" keittiössä eli mikro ym. ajatellen lähinnä 7 kk: n ikäistämme......vaikka otettiinkin all inclusive niin voi olla hyvä että saa sitten illalla keitellä puurot tai lämmittää vielä pienimmälle ruokaa jos tarvii. Aivan ensin meinattiin tosiaan mennä Bahia Feliziin ja hotelli Orkideaan, mutta te ihanat mammapalstalaiset käänsitte ajatuksemme Maspalomasiin ja sinne nyt siis suunta on ! Onko jollakin vinkkejä lennolle tuohon aikaan.......

Olimme siellä Finnmatkojen matkalla Hotel Dunas Maspalomasissa. Meillä oli all inclusive ja kaikki toimi hotellissa aivan moitteettomasti. Lyhyt matka dyyneille ja Inglesiin.Suosittelemme lämmöllä =)

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat