Meillä jää ristiäiset pitämättä, koska ei löydy sopivia kummeja

Vierailija

En huoli lapsen kummiksi ketään puolituttua eikä sukulaistenkaan kanssa olla väleissä. Ystävieni kanssa tuskin olen väleissä enää 10 vuoden päästä enkä halua heitä lapseni mahdollisiin rippijuhliin.Siksi ei sitten pidetä ristiäisiä ollenkaan

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

eli en tiedä mistä kehittäisin kummit.mutta onneksi ristiäiset on vasta syyskuussa ni tässä ajassahan kerkiää vaikka saada uusia kamuja joita sitte pyytää kummiksi

Vierailija

muuten on olemassa tuollainen kummipakko? Varmastikin useammat kastaisivat lapsensa kirkkoon mikäli tuollainen pakkokummius poistettaisiin.

Vierailija

Jos unelmien kummia ei ole, niin lapsen voi kastaa ja seurakunnan työntekijät voivat olla kummeja paperilla. (tiedän tapauksen).Tule alas sieltä pilvilinnoista ja katso totuutta silmiin. Mitä vaatimuksia sinä kummiparalle olet asettamassa? Ihminen joka tuo synttäreinä ja jouluna lahjoja? Vai aikuisystävä lapselle? Jos aikuisystävää haet, niin onko sen pakko olla kummi?

Vierailija

ei siinä mitään. Vai onko niin, että todella haluaisit pitää ristiäiset eli kastaa lapsen, mutta ei ole kummeja? Muista, että myös esim. isovanhemmat voivat olla kummeja, vai ettekö heidänkään kanssa ole tekemisissä? Ketä te sinne ristiäisiin haluaisitte kutsua?

Vierailija

Vähän paksua juttua kaikkinensa. Kummithan tulevat lapselle, eivät vanhemmille. Lapsen edun mukaista olisi olla jotain tukiverkostoa, ja muitakin aikuisia lähipiirissä kuin omat vanhemmat.

Vierailija

Mikä on saanut noin epätoivoiseksi tulevaisuutesi suhteen? Onko lapsen saaminen aiheuttanut sinussa niin ison muutoksen, että haluat laittaa kaikki muut ihmissuhteesi sileäksi?Kerro vähän enemmän elämästäsi, niin on helpompi antaa vinkkejä tuohon kummikysymykseenkin.

Vierailija

en kumminkaan halua pelkästään isän kavereita lapselle kummeiksi, koska me ei välttämättä olla enää 10 vuoden päästä isän kanssa yhdessä

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat