Mites se toissynnyttäjällä olikaan lähtö sairaalaan?

Vierailija

Mulla on nyt rv 40+0, supistella alkoi harvakseltaan viime yönä saunan jälkeen, ehkä 1-3krt/tuntiin, nukuin 3-5.30, jonka jälkeen supisteli 15min välein tuonne 8 asti eli pari tuntia,siitä asti supistellut ehkä n kerta tuntiin, nyt taas 11 alkaen tullut 10min välein,ei kovin tappavan kipeitä, mutta samanlaisia kuin esikoisesta, nekään ei muuttuneet tämän kipeämmäksi muistaakseni juurikaan, silloin kärvistelin yön ja päivän iltaan, ja lapsi syntyi 3,5h sairaalana menosta, sanottiin että seuraavan kanssa tultava aiemmin.No milloin sitten?

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Itselläni oli eka synnytys pitkä, yli 2 vrk ja vauditeltiin oksitosiinilla. Sanottiin toista odottaessa että eipä teillä sitten kova kiire sairaalaan ole tälläkään kertaa (toki piti lähteä kun synnytys selkeästi käynnissä, ihan jo siksikin että lapsen vointia on tärkeä pitkissä synnytyksissä seurata, mutta kiirettä ei tarvinnut pitää).

Vierailija

nyt ois sitte taas yks supisteluputki päällä, 15.30 alkaen on tullut 7min välein, tosin nyt pari viimeisintä vaan 10min välein ja edellisestä jo 9min.Meinasin silti soittaa laitokselle tossa 18 aikaan jos nää ei lopu kokonaan nyt.

Vierailija

muuta en osaa neuvoa. itsellä molemmat käynnistetty joten ei ole kokemustakaan. :) mutta kannattaa oikeesti soittaa. siellä ne varmasti tietää paremmin kuin ketään joka täällä vastaa

Vierailija

kivut het kovat ja sairaalaan lähdettiin heti. Matkaa 10km ja paasin sair.sänkyyn niin lapsi syntyi heti!!!

kolmosesta menen telttailemaan sair.pihaan...`=)sillä tiedossa taas syöksys.

Vierailija

ne supistukset jatkuivat tuonne klo 14 asti ja sitten harveni että ehkä kerta tuntiin tuli yksi,tuossa illemmalla 19.30 aikaan alkoi taas tulla tiuhempaan 8-17min välein, kävin saunassa ja nyt taas istun ja kuulostelen kun supistaa, väli sama kuin ennen saunaa..Ei edelleenkään sietämättömän kipeitä, mutta en siis muista oliko esikoisestakaan juuri tämän kipeämpiä kuin ihan viimeiset avaavat sitten salissa vasta...Esikoisesta nämä alkoi aikanaan keskiviikkona aamupäivästä ja yöllä heräsin 15min välein, seuraavan päivän kärvistelin koneella iltaan ja sitten meni hermo kun ei tullut valmista ja lähdin näytille ;)ap

Vierailija

kun odotin toista lasta ja supistukset alkoivat, että sairaalaan sitten, kun supistusten väli on 5 min. No, silloin kun soitin, niitä tuli 8-10 min välein, mutta vain hetki (n. 20 min tai jotain) sen jälkeen supistuksia alkoi tulla 2 min välein ja yksi supistus kesti aina minuutin. Siinä vaiheessa alkoi sitten olla todella kivuliaita ne supistukset ja oli jo vaikeaa saada vaatteet päälle yms. Kun oltiin saatu esikoiselle hoitaja ja taksi alaovelle, lähdettiin sairaalaan. Siellä ehdittiin olla 12 min ennen kuin vauva syntyi. Ensimmäisestä kunnon supistuksesta (josta aloin supistuksia kellottamaan) kesti vauvan syntymään alle 2 h. Eka synnytys kesti vähän yli 7 h, joten aika paljon nopeampi oli toi toka.

Vierailija

ja ajattelin että varmaan ollaan liian ajoissa. no kun päästiin perille puolen tunnin päästä, olinkin jo auki monta senttiä ja sain mennä suoraan saliin ponnistamaan:)

Vierailija

Soitin yöllä laitokselle ja sanoivat että senkun katselen, no nukuinkin sitten 24, jonka jälkeen alkoi niin kipeät supistukset 3-8min välein että soitin jo äitini paikalle esikoisen lapsenvahdiksi, soitin laitoksellekin ja he sanoivat että voi tulla kun haluaa,no supistukset laimenivat kuitenkin niin että 4-6 oli tuskaa ja siitä eteenpäin taas jo siedettävää, 9 jälkeen käytännössä lakkasivat, nukuin 2h ja nyt taas supistaa 10 min välein...En ehkä kehtaa enää soittaa ketään lapsenvahdiksi ja kärvistelen täällä lopun ikääni..

Vierailija

Mä menin, kun tokassa tuli 3 supparia 10 min sisään. Olin 4 cm auki. Ehdin kivasti saada parit epiduraalit. Vauva syntyi 5 h päästä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat