Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitä aineita suosit, onko kädessä kumihanskat, kuinka monta eri rättiä (tai sientä tai jotain vastaavaa) on eri kohteisiin?Haluaisin kuulla ihan yksityiskohtaisen kuvauksen vessanpesustasi :) ja mielellään myös että kuinka usein. Kiitos!t. uusavuton

Sivut

Kommentit (19)

Lavuaariin ja pönttöön omat rätit. Ensin pönttöön omaa pesuainetta vaikuttamaan, sitten pesen IkkunaTolulla peilikaapin peilit ja ToluKylpyhuoneella lavuaarin, pyyhin seinälaattoja, seiniä ja ovea+kahvaa tarpeen mukaan. Sitten pöntön ulkopintojen ja istuimen pesu Tolu Kylpyhuoneella ja sitten pöntön kuuraus harjalla. Lopuksi (laatta)lattianpesu omalla rätillään ja samalla aineella. Kaakeleiden saumat saa helposti puhtaaksi kun suihkuttaa niihin tuota pesuainetta ja sitten märällä hankaussienellä hankaa, näin pysyvät vaaleatkin saumat vaaleina. Ja puhtaat pyyhkeet sitten tietysti myös, niitä tosin vaihdan väleissäkin tarpeen mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kai minäkin saan osallistua keskusteluun, vaikka en rasvaisella wettexillä pyyhi vain näkyvää likaa vessanpytystä ja kuvittele olevani superhygieninen.15

(en ole nro13)EI kotona tarvitse käännellä esiin 8 pyyhkimispintaa JOS EI HALUA. Tärkeintä on ettei siirry rätillänsä likaisesta puhtaaseen ja se,et välineet on suhtkoht kunnossa ja tulos = puhdasta.Tosin tuo on totta,että karkealla ei kannata sitä vimiä hangata :)

niin tarkoitatko sekä seinä- että lattialaattoja? Onko sulla niille eri rätit? Miten ne kaakelien saumat sitten?Tarkoitatko yleispuhdistusaineella "mitä tahansa" sellaista, vai kylpyhuoneeseen tarkoitettua ainetta?

Omat rätit pönttöön ja lavuaariin. Eka laitan pönttöön wc-puhdistusainetta, annan sen vaikuttaa, sillä välin pyyhin yleispuhdistusaineen kera pöntön ulkopuolelta sekä tietty wc-renkaan. Sitten harjalla se pönttö. Sitten pesen omalla rätillä ja yleispuhdistusaineella lavuaarin ja lopuksi pyyhin vielä tarpeen mukaan kaapin ovet+oven ja rivat sekä peilin ihmesienellä.Inhoon likasia vessoja, muuten meillä voi olla sotkusta tai lattiat parikin viikkoa pesemättä, mutta vessat on oltava puhtaita!

et mun mielestä riittää ihan yleispuhdistusaine ja sit pöntön sisälle sellanen wc-ankka tms. On olemassa myös esim. keittiöön ja vessaan tarkotettuja aineita, mulla on sellanen suihkutettava. Sillä saa hanat kiiltäväks ja keittiön lavuaarin ja mahdollisen tiskipöydän myös!

noin kerran viikossa. Huuhdon vessan ja laitan sinne vessan pesuainetta. Sitten laitan hankausainetta lavuaariin ja hinkkaan sen sienellä, jonk atoinen puoli on karkea. Jos peili on likainen, pesen sen ikkunanpesuaineella ja kuivaan lastalla ja mikrokuituliinalla.Pesen wc-harjalla pöntön sisältä. Otan keittiörätin, joka tässä vaiheessa on jo aika nuhjuinen ja pesen ensin vessan lattian yleispuhdistusaineella ja lopulta pesen vessan ja huuhdon samalla käsisuihkulla. Jos laittalla on tässä vaiheessa vetttä, kuivaan sen mikrokuituliinalla, jonka laitan pesukoneeseen. Keittiörätin, josta nyt on tullut vessarätti, heitän roskiin. Ennen pesin noita wettexejä koneessa, mutta nyt olen ottanut tuon linjan, että kun keittiörätti on vähän kulahtanut, niin siitä tulee vessarätti ja sen jälkeen roskiin. Ei näin koskaan tarvitse miettiä, millä rätillä se vessa tulikaan pestyä eikä pelätä, että mies kaivaa jostain vessarätin ja alkaa sillä pyyhkiä pöytäpintoja. Hänelle kun ei mikään värisysteemi jää päähän.

Ensinnäkin, jos käytät altaaseen vimiä tms, älä nyt sitä enää karkealla sienellä hankaa! Pilaat pinnoituksen, jonka takia lika tarttuu aina vain tiukemmin.Toiseksi, jos pyyhit keittiöwettexillä pytyn, takaan että vessasi on entistä likaisempi. Lisäksi ylenpalttinen vedellä lotraaminen on siivouksessa vanhanaikaista. Pyyhkimiseen riittää miedolla pesuaineliuoksella nihkeytetty mikrokuitupyyhe, josta oikein taiteltuna saa 8 puhdasta pyyhkimispintaa. Laattoihin voi toki käyttää karheaa pesintä ja suihkutusta.

.samoin lattiat, seinät ehkä pari kertaa vuodessa. Useammin olisi toki syytä pyyhkiä seiniäkin. Vain vessanpönttöön on oma rättinsä. Lattian pyyhin viimiseksi, ja pesen rätin sen jälkeen hyvin.Yleispesuaineena käytän tuoksutonta Ecoveria ja joskus mäntytolua. Vatsataudin sattuessa vielä desinfioivaa tolua.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat