Vierailija

.

Kommentit (13)

Brittinainen kuoli verenvuotoon synnytettyään kotonaan.Ambulanssi haki Elisabeth Tevenanin kotoaan, koska hänen sydän oli pysähtynyt. Tevenan kuoli myöhemmin sairaalassa.Ambulanssinkuljettajilta oli kuitenkin jäänyt huomaamatta, että Tevenan oli synnyttänyt, ja vauva jäi asuntoon.Poliisit löysivät vastasyntyneen ruumiin yli tunnin myöhemmin kotitarkastuksessa. Tevenania tutkineiden lääkäreiden uskotaan pyytäneen poliiseja käymään tämän kotona.Elisabeth Tevenanin ystävien mukaan naisella ei ollut tietoa omasta raskaudestaan, kertoo Daily Mail nettisivuillaan.

IS

Ainakin tuon ylläolevan uutispätkän mukaan ei missään sanota etteikö nainen olisi tiennyt raskaudestaan.Ja muutenkin on erittäin vaikea uskoa että ellei kyseessä ole ollut erittäin ylipainoinen nainen etteikö hän olisi tiennyt ainakin lopussa olevansa raskaana...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

synnyttäminen on paljon tavallisempaa kuin Suomessa, oma miehenikin on kotonaan syntynyt ja äitinsä on ihan akateeminen ja fiksu ihminen. Voihan se olla, että jotain meni pieleen ja siinä vaiheessa oli jo liian myöhäistä. Ei näihin aina mitään mielenterveysjuttuja liity.

Miten se vauva on tosiaan irrotettu (napanuora katkaistu)?

Ja jos tämä synnyttänyt nainen on itse sen ambulanssin soittanut (synnytettyään, katkaistuaan napanuoran, raahauduttuaan eri huoneeseen, kuin mihin lapsi on syntynyt -jättäen lapsen yksin sinne toiseen huoneeseen!!!), luulisi, että ensimmäisenä rääkäisisi puhelimeen, että "synnytin vauvan".Ihan tosi ei mahdu mulle jakeluun, miten äiti (tai joku muu) on voinut soittaa ambulanssin paikalle ilmoittamatta mitään vastasyntyneestä, kun kuitenkin ilmeisesti osoite ja ambuolanssin tarve on saatu sanottua.Aika monta uskomatonta sattumaa täytyisi täyttyä, jotta tämä juttu menisi "läpi" siten, ettei äiti ole tahtonut salata lasta tai ettei tässä olisi jotain muuta "hämärää":- Äiti olisi ensinnäkin tosiaan kuulunut niihin TODELLA HARVINAISIIN tapauksiin, joita pois jäävät kuukautiset ja kaikki muut raskausoireet eivät vaivaa, eikä hän edes huomaisi kasvavaa vatsaa tai lapsen liikkeitä missään vaiheessa raskautta

- äidillä olisi alkanut syöksysynnytys yksin kotona, paikassa, jossa ei ole puhelinta

- äiti ei koko synnytyksen aikana olisi pystynyt raahautumaan puhelimeen, kutsumaan paikalle ambulanssia tai ketään muutakaan apuun, eikä kukaan olisi kuullut äidin mahdollisia avunhuutoja (aika harvinaista syöksysynnytyksessäkään)

- äiti olisi kuitenkin itse pystynyt synnyttämään sekä vauvan että jälkeiset ja katkaisemaan napanuoran tajuissaan

- tämän jälkeen äiti olisi vielä kyennyt raahautumaan tajuissaan puhelimeen ja tilaamaan ambulanssin, mutta olisi

a) jättänyt vastasyntyneen yksin toiseen huoneeseen

b) ei olisi "muistanut"/pystynyt mainita synnytyksestä mitään hätäkeskukseen, vain osoitteen

- Asunnon toiseen osaan tupertuneella äidillä ei olisi ambulanssin saapuessa ollut mitään ulkoisia merkkejä synnytyksestä (housut poissa, verta reisillä jne.), eli äiti olisi pessyt alapäänsä ja pukenut alaosan päälleen ennen ambulanssin kutsumista (!) tai hänellä ei jostain syystä vain olisi jäänyt "sotkua" alapäähän.Ööh, kyllä tämä minusta nyt siltä vaikuttaa, että kaikkein TODENNÄKÖISIMMIN se äiti, tai joku muu, on salaillut synnytystä!

Tämänkin tragedian olisi voinut estää olemalla sairaalassa. Viimeistään sitten olisi pitänyt kutsua ambulanssi ja nopeasti kun (muka yllätyslapsen) pää rupesi tulemaan synnytyskanavasta ulos.Koska lapsi nyt jätettiin "vahingossa" kotiin kun äiti vietiin sairaalaan niin se tarkoittaa sitä ettei lapsi ollut enää napanuorassaan kiinni. Ts. äiti oli irrottanut sen, piilottanut lapsen ja sitten vasta oli kutsuttu ambulanssi kun asiat menivätkin huonosti. Vai miten muuten selitetään se ettei lasta huomattu kun äiti vietiin sairaalaan?Sairasta!

Midland mother and baby died during deliveryNov 22 2008A PREGNANT mother died after giving birth to a secret baby in her Midland home, it has been revealed.The dead baby was discovered by cops after mum Elizabeth Tevenan, 30, died in hospital suffering from severe bleeding.Paramedics were called to the house she shares with her parents in Stratford-upon-Avon at 9.30am on November 13.She was taken by ambulance to Warwick Hospital but tragically died several hours later.It was only when police officers later visited the family home, which sits in a quiet cul-de-sac, that they made the grim find.Neighbours said they were shocked by the tragedy and said the family kept themselves to themselves.Warwickshire Police said: "The ambulance service was called to an address in the Bishopton area of Stratford, where they found a woman in a collapsed state.Sudden"The woman was rushed to Warwick Hospital, but despite attempts by medical staff to revive her, she unfortunately died."The woman appears to have collapsed during childbirth at her home and sadly the infant was also declared dead."Police attended the scene as is usual in the case of unexpected or sudden death. We are not looking for anyone else in relation to this incident and a report will be prepared for the coroner."Last night, tributes were paid to Elizabeth Tevenan by friends and fellow members of the Stratford Netball Club.Messages left on social network site Facebook remembered the 30 year-old as bubbly and funny.One from Katie Coram James said: "Thank you so much for all the fab times and giggles we have had together, whether it was on the netball court or out in town in Chicago Rock!"It only seems like the other day we were running around at St Gregory's. I will always treasure them."You will be truly be missed by everyone and you're leaving such a big hole in Stratford Ladies Netball and, of course, Stratford Youth Netball. Will miss you loads, xxx."Another, from Lulu, quoted the words of the Mariah Carey song Hero with a message that read: "You will never know how unbelievably much we will all miss you."My favourite memory is when you were driving me to watch Nat's panto & the moon looked so big we thought it was going to hit the earth and also when you whistle when you shoot, ha ha! We'll never forget you Lizzie T. I love you forever."Jess Brinkworth wrote: "I will always have fond memories of you Liz. You will be greatly missed in Stratford Ladies, and I know by the youth girls especially. RIP."An inquest into the deaths of mother and the baby has been opened and adjourned.

Jos hän oli yksin niin saattaisi olla mahdollista, että puhelin ei ollut käden ulottuvilla kun synnytys oli meneillään eikä hän kokenut kykenevänsä raahautumaan puhelimen luo tai tarvitsevansa ambulanssia vielä silloin. Sitten kun lapsi oli syntynyt niin jos hän meni vaikka alakertaan soittamaan ja jätti lapsen siksi aikaa yläkertaan ja oli niin huonossa jamassa ettei pystynyt selittämään hätäkeskukseen synnyttäneensä.Tai sitten halusi salata raskauden ja lapsen niin kuin sanoit.Lainaus:

Vai miten muuten selitetään se ettei lasta huomattu kun äiti vietiin sairaalaan?hälyttänyt? Koko ajan puhutaan vain passiivissa "ambulanssi oli hälytetty paikalle"-tyyliin. Jos joku muu kuin nainen itse hälyytti ambulanssin, miten on muka mahdollista, ettei tämä joku muu huomannut naisen synnyttäneen? Tai jos nainen tilasi itse ambulanssin ennen sydänpysähdystään/tiedottomuuttaan, tilasiko hän sen vain itselleen, mainitsematta, että "taisin muuten juuri synnyttää"? Kuka kertoi viranomaisille, ettei naisella ollut aiemmin tietoa raskaudestaan? Ja missä oli juuri synnytetty vauva, veriset lakanat/vaatteet ym. synnytyksen jäljet siinä vaiheessa kun ambulanssi naisen noukki kodistaan, jossa hän juuri oli synnyttänyt?Se, ettei nainen OIKEASTI olisi tietoinen raskaudestaan koko raskausaikana on ÄÄRIMMÄISEN epätodennäköistä, ja yleensä näihin tapauksiin liittyykin mielenterveysongelmia ja asian tietoista tai tiedostamatonta, järjestelmällistä KIELTÄMISTÄ. Mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun synnytys alkaa asia "tiedostetaan". Kyllä sillä naisella on ollut joku syy jäädä sinne himaan synnyttämään, eikä hakeutua sairaalaan/soittaa ambulanssia apuun siinä vaiheessa! Ja jotenkin sitä vastasyntynyttä/sen ruumista ja synnytyksen jälkiä on piiloteltu, jos ei ambulanssihenkilökunta ole niitä löytänyt, vain äidin.Kiinnostaisi tosiaan tietää, kuka sen ambulanssin lopulta on sille naiselle tilannut, ja miksei siinä vaiheessa soittaja ole maininnut synnytyksestä/vauvasta. Eihän se nainen ole voinut huomaamattaan sitä lasta synnyttää...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat