Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (14)

Meillä on yksi tuttavaperhe, jotka on tosi mukavia. Ja mielellään kyläiltäis enemmän puolin ja toisin... Mutta ne tuliaiset joka kerta! Voi apua. Vaikka olen suoraan sanonut, että älkää tuoko mitään ja yrittänyt kutsua heitä yllättäen (aamulla viesti, että tulkaa lounaalle jne.) mutta aina valtavat tuomiset mukana. Nolottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vieraiden kyläilyjä varten? Kannattaa kokeilla.Katsos, siten olisi vieraiden helpompi sitten ostaa jotain teille mieluista, ja lahjalistasta pyyhkiytyy aina yli ne tarvarat, joita edelliset kyläilijät ovat ostaneet. Tosi kätevää. Voit laittaa listalle vain tarpeeksi hienoja ja arvokkaita esineitä ja seurata listaa aina vierailua edeltävinä päivinä. Jos vierailupäivänä, kello 12 mennessä, ei listalta ole vähentynyt mitään, voit perua vierailun ja pyyhkiä perheen yli kaverilistastasi.

kukaan muu toimii noin! Siis ei tulisi mieleenkään, enkä ole koskaan kuullut, että kenellekään tulisi mieleen, arvottaa kyläilijöitä tuliaisten mukaan!Siis onhan tää provo, onhan?

vaan kohtelias tapa, mutta pieni muistaminen riittää, aina ei tartte mitään ja joskus taas suurempaa. Ei pidä ottaa paineita asiasta, ei sillä niin väliä ole. Lapset tykkkäävät, jos saavat jotain, pientäkin, vaikka karkin tai tarroja.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat