Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Itse etsin juurikin äp-haalareita huutiksesta lapselleni,ne on ihanan pehmeitä vaunussa nukkuvalle (siis olen vasta raskaana,etsin valmiiksi)Mulla on ennestään 2003 violetti (kamala mielestäni... ja liian tyttömäinen jos tulee poika) ja se ihme inkaviritys (turkoosihtava?) joka on puhtaasti ruma (sain lahjaksi kaverilta kun mainitsin,että etsin äp-haalaria...)Haluaisin kuitenkin nätin haalarin :D vaikka vaan sinne vaunuihin...

Sivut

Kommentit (22)

vuoren väristä ja siitä että toisessa on tikattu ääriviivat pupusta ja toisessa keinuhepasta edessäkeskellä.. Meillä se 2007 missä vuoressa on vaalea pohja ja sinertäviä palloja... ihana puku...Esikoisella on se inkapuku ja se on ihan hirvee...2002 tais olla sellanen tuttatyyppinen vihreä, missä yläosassa pieniä kuvioita... Se on tosi onnistunut kanssa. kummipojalla sellanen voi olla kyllä 2001 puku kun poika on maaliskuussa syntynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vuonna 1997 oli jaossa kahta versiota; toisessa oli kirkkaanvihreä alaosa ja yläosa tummansininen kirjavilla nallekuvioilla (ei mikään kaunis mutta siedettävä) ja toisessa kellertävänrusehtavaa sen vihreän sijasta (muistaakseni.

Vuonna 1999 oli minusta kammottavin ikinä näkemäni haalari, väreiltään keltaista ja violettia sekavilla kuvioilla, yäk! Kammotuksen kruunasi hupussa ollut reunus"röyhelö" violetti-valkoraitaisena. Tämä hirvitys oli minusta sekä väreiltään että malliltaan kamala, varsinkin pojalle, mutta niin vain hammasta purren sitäkin käytettiin.

2004 me saimme kauniin vaaleansinipohjaisen beigellä ruutukuviolla somistetutn puvun, johon kuului nätti lakkikin (jota ie vielä 90-luvulla ollut). Minusta se oli oikein sievä, eikä väri ollut yhtään hullumpi tytöllekään.

se oli todella soma!! meillä kyllä käytettiin sitä ihan reilusti!Ja sit oli se vuonna 2003 meillekkin kyllä tullut violetti-valkoinen,moni sanoi et vuonna 2004 täällä,mut mä sain sen 2003 syntyneelle tytölle,pakkaus tuli muistaakseni meille 2003 kesäkuussa... alkuvuonna kaverini sai vielä sen oliviinvihreä-valkoisen.Ne tais olla (2003-2004) haalarit samanlaisia muuten mut väri eri?Mut noi on olleet ja olivat tosi kivoja ja niitä viitsi pitää!!Eilen kylläkin näin ekaa kertaa kaverin vauvalla ton tämän vuoden haalarin ja oli Ihana!! Ja hattu myös todella söötti!! Että vaikka ne omatkin olivat ihania niin tässä oli hyvää toi koko.

Vuoden 2003 haalari oli AINAKIN koko 80cm (??) koska meni meillä kesällä 03 syntyneellä vielä (/vasta) kevättalvella 2004

ja ihanin ja paras on kuopuksen 2007 haalari. Jo ihan malliltaan ehdottomasti paras vauvalle kaksine vetskareineen plus väritys on kivan hiliitty.-96 haalari on ollut myös kiva missä sinapinkeltainen alaosa ja yläosassa nalleva tms. tummansinisellä pohjalla. Ja 2000 loppupuolen paketeissa oli kiva keltainen Reiman(?) puku samaten kun 2001 loppupuolen puku, vihreä missä pieniä nalleja tms. Ovat malleiltaankin kivoja, en oikein ole tykännyt noista missä on se hörhelövyötärö.AP:lle suosittelen että hommaa 2007 tai 2008 haalarin kun vaunuhaalaria etsit, siihen tarkoitukseen ovat kaikista kätevimmät, ovat Lassien pukujakin.

2001 vuonna oli ihana puku, jossa oli ruutua ja eläinkuviota ja alaosa beige, malliltaan samanlainen kun se lila joka ap:llä on ja se lila on vuodelta 2003

2005 turkoosi/ruskea oli ihan hirvitys

nyt 2008 on ihan kivan näköinen muttei toimi meidän pojalla, tuntuu et poika kuristuu siihen jos laittaa vetskarit kiinni

Lainaus:

2001 vuonna oli ihana puku, jossa oli ruutua ja eläinkuviota ja alaosa beige,
Komppaan tätä, se oli ihana haalari ja ihanin makuupussi oli muistaakseni -04 pakkauksessa (tai sitten se oli -03 mutta sitä jaetiin vielä alkuvuodesta -04) Se oli vaaleansininen ja siinä oli mm. keltasia koirahahmoja. Hahmot muistuttivat Finlaysonin "HipHop"-hahmoja.Nämä molemmat ostin aikoinaan täältä vauvan kirpparilta, olivat niin suloisia, mutta menivät jo rajan taa Vaaka:n vauvakassissa.

Joskus -99 tai -00 oli sellainenkin haalari missä oli keltaista ja sini-kelta-ruudillista yläosassa. Se taisi olla eka haalari johon tuli mukaan sävy sävyyn oleva äp makuupussi ja lakki.On muuten tosi hyvä juttu nämä sopivat toppalakit.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat