Seuraa 

Niin, meidän poika on siis hieman yli 6 kuukautta vanha ja hänelle on jo kaks hammasta tullut alas. Nyt sitten epäilen että lisää on tod.näköisesti tulossa ku poju hankailee suutaan joka paikkaan ja kuolaa paljon.

Mietityttää vaan että johtuuko huono syöminen siis tuosta...? Syö aamu-ja iltapuuroa miten syö, nyt muutamina päivinä mitä on ollut tuollasta saattaa jättää syömättä kokonaan. Päiväruokaa syö suht hyvin, sitäkään ei syö kokonaan niinku yleensä. Tää meidän poju syö siis tosiaan normaalisti hyvin!

Kaikista eniten askarruttaa et johtuuko noiden hampaiden tulemisesta myös se et poika on vähentäny rinnalla oloa vai täyttääkö tuo normiruoka niin hyvin...?

Siis päivällä ei saata syödä rinnasta ollenkaan vaikka tarjoan, ennen päikkäreitä saattaa syödä, illalla ja yöllä sitten syö. Onko muiden vauvat vähentäny rinnalla oloa noiden kahden mahdollisen syyn takia...?

Kertokaa!

Kommentit (3)

Hampaiden tulo vaikuttaa meillä ainakin ruokahaluun. Maito on kuitenkin lapselle tärkeämpää kuin kiinteä ruoka (kun vasta 6kk kyseessä), niin anna aina ensin maitoa ja kiinteää vasta sitten. Käypi helposti muuten niin, että alkaakin olla öisin rinnalla kaiken aikaa; nimimerkillä kokemusta on.

Meillä neiti on nyt 6 kk ja 2 vko. Hampaita on kaksi alhaalla. Meillä on käytössä äidinmaidonvastike ja sitä on mennyt todella vähän heti ensimmäisestä hampaasta lähtien. Ei meinaa millään maitoa syödä päivällä. Soseet menee paljon paremmin, mutta iltapuuro on alkanut nykyään tökkimään.Yöllä kyllä menee maitoa sitten ihan hyvin mielestäni ja tyttö on muutenkin ihan tomera ja hyväntuulinen, joten ei kai sillä sitten nälkä ole.. ?

Annan yleensä jälkkärinä ja välipalana sellaisia jogurtti valmisteita, koska suosittelivat neuvolassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä poika nyt vajaa 6kk ja sillä on nyt kolme hammasta, kaks alhaalla, yks ylhäällä ja toinen puhkee ylös ihan just. Meillä ainakin tuo hampaiden tulo on vaikuttanu syömisiin, tuntuu ettei sille oikein mikään kelpaa. Iltapuuro menee parhaiten alas, luultavasti siinä vaiheessa on jo hirmuinen nälkä. Päivisin oon antanu sitten jääkaappi kylmää hedelmäsosetta, jos mikään muu ei oo menny alas. Rintaa meillä syödään aika lailla normaalisti, mutta voihan olla, että hampaitten tulo vaikuttaa myös tuohon rinnalla olemiseen...?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat