Vierailija

Naiselle, ikää alle 30v, on tehty 3 sektiota 5 vuoden sisällä, viimeisimmässä ei suostunut kohdun poistoon. Lääkäri ei suositellut enää uutta raskautta.Nainen hankkiutui mieheltään salaa raskaaksi, koska tiesi miehen huolen raskauden turvallisuudesta. Kimpaantui miehen reaktiosta raskausuutisen kerrottuaan, kun mies oli koittanut ottaa esille abortin vaihtoehtona, mies ei todellakaan edes painostanut vaan oli ainoastaan maininnut sanan. Nainen lähti kiukuspäissään baariin, jossa selvin päin bongasi jonkun jätkän ja painui yöksi paneskelemaan toisen miehen kämpille. Toinen mies sattui vaan olemaan oman miehensä kaveri ja asia tuli oman miehen tietoon. Koska oma mies suhtautui niin huonosti naisen haluun saada naisellista huomiota ja raskaushormoonien hyrräämisen ymmärtämiseen muutti nainen lasten kanssa asumuseroon ja laittoi eropaperit vetämään.Mies löysikin pian uuden lohduttajan ja nyt tämä nainen levittelee koko lähitienoolle nyyhkytarinaa miten miehensä on jättänyt hänet vaikka on raskaana. Lapsiaan nainen ei anna isän tavata, koska ei aio suostua yhteishuoltajuuteen.

Sivut

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos kohtu on tosiaan siinä kunnossa, että lääkäri olisi sen jo poistanut, niin kuka tahansa kyllä tajuaa varmaan riskit. Eihän ketään voi pakottaakaan nykyään olemaan hankkimatta lasta ja tehdä pakko strelisaatiota. Minusta aivan äärettömän itsekästä pakottaa mies vasten tahtoaan tilanteeseen, jossa saattaa mennä vaimon ja 4. lapsen henki!Lainaus:

että äiti ei tajunnut lääkärin järkipuhetta ja riskeeraa raskaudella oman ja odottamansa lapsen hengen. Salaa raskaaksi hankkiutuminen on kieroa toimintaa.Nainen on häiriintynyt ja lisäksi ilkeämielinen pettäessään miestään hänen kaverinsa kanssa.Miestä en voi syyttää muusta kuin ponnettomuudesta vaatia tavata lapsiaan ja ehkä ei tiedä että hänellä on oikeutensa ja jos kuuluisin lähipiiriin neuvoisin ottamaan yhteyttä lastenvalvojaan tapaamisoikeuden saamiseksi.Lisäksi juoruilta pitää katkaista siivet ja kertoa totuus juorun levittäjille.Synnytystapa ei muuta käsitystä tästä naisesta muutoin kuin ettei välitä elämästään riittävästi hankkiutumalla raskaaksi riskeistä huolimatta. Mutta näinhän toimii lukuisat lestadiolaiset äidit ja muutkin uskovaiset jotka ei hyväksy ehkäisyä.Onko nainen lesta alkujaan?

Eihän se kohtu tietysti kestä tiheään tulevia leikkauksia. Mutta nainen kuulostaa siinä mielessä välinpitämättömältä ettei ajattele olevassa olevia lapsiaan yhtään. Ja tuo pettämisjuttu nyt voi sattua kenellä tahansa - siihen ei kaiketi synnytystapa vaikuta :))Ja jos ei annan miehen edes lapsiaan tavata, sanoisin että hän on persoonallisuusvammainen ihminen.

Mikä on se lääkäri joka ehdottaa kolmannen sektion jälkeen kohdunpoistoa?! Kuka alle 30 v siihen suostuisikaan!! Kohdun poisto tehdään vain, jos se on ns. pakko

sillä sehän vie koko hormoonitoiminnan alas, nainen joutuu syömään hormonilääkkeitä lopun ikäänsä jos kohtu poistetaanja kolmannen sektion jälkeen tehdään sterilisaatio !!!! Lääkärit ottavat sen kyllä puheeksi hyvissä ajoin ennen sektiota.ON ihan sama millä perusteilla sektiot tehdään.YHTEISHUOLTO ja tapaamisoikeus ovat kokonaan kaksi eri asiaa!!

Yhteishuollolla tai yksinhultajuudella ei ole mitään tekemistä tapaamisten tai elatusmaksujen kanssa, eli väittämä että lapsia saisi tavata vain jos on yhteishuolto on puppua.minusta tämä ap:n juttu on vain typerä provo!

vai perustatko mielipiteesi nyt vain miehen kertomukseen?Meillä naisilla kun on tapana uskoa helpommin pahinta siitä naisesta ja miestä säälitään.. Harva kun kuitenkaan tietää kaikkia yksityiskohtia vastaavanlaisissa tapauksissa..

lääkärinkin suositellessa kohdun poistoa.Lainaus:

miksi alleviivaat SEKTIOÄITIÄ???? mitähän minä ajattelen sinusta, tuollaisesta alatiesynnyttäjästä??? eikö aivan sama?

miten helvetissä jotkut tehdyt sektiot vaikuttavat naisen kätttäytymiseen tai luonteeseen?? Ymmärrän joo, että sektio liittyi olennaisesti asiaan mutta sä saat tossa otsikossasi asian kuulostamaan sen siltä että teki kaiken just siksi kun on sektio tehty.T:Sektiolapsi

Lainaus:

miten helvetissä jotkut tehdyt sektiot vaikuttavat naisen kätttäytymiseen tai luonteeseen?? Ymmärrän joo, että sektio liittyi olennaisesti asiaan mutta sä saat tossa otsikossasi asian kuulostamaan sen siltä että teki kaiken just siksi kun on sektio tehty.T:Sektiolapsi

Ihan yhtä hyvin alatiesynnytyksen jälkeen uusi raskaus voi olla riski terveydelle ja hengelle-.Olisitko siinä tapauksessa otsikoinut kirjoituksesi että mitä mieltä tällaisesta alatieäidistä? Et. Olisit kirjoittanut että mitä mieltä tällaisesta naisesta/äidistä/akasta tms.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat