Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (3)

Olen kuitenkin viime vuosien aikana kiinnostunut ns. yksinkertaistamaan elämääni. Pyrin koko ajan luopumaan turhasta tavarasta ja välttää uusien tavaroiden ostamista. Käyn kirjastossa enkä osta enää kovin usein kirjoja. Ok, nyt tilasin Amazonilta muutaman kirjan, joita ei saa Suomesta. Punnan kurssi on nyt meille suotuisa, joten kirjat olivat edullisia.Ajamme vanhalla muutaman tonnin autolla. Ostimme sen ihan äskettäin. Autolla ei ole ajettu kuin 100 000, mutta sen on vuosimallia 93 tai 94 eli ei mikään uusi!Ostan vaatteita sekä kirpparilta että uusina kaupasta (yleensä aina alesta, Pyrin koko ajan kontrolloimaan rahankäyttöäni ja nautin siitä kun saan rahaa säästöön.

Asutaan ahtaasti (pian 5 henkeä 68 neliössä) ja ostetaan isompi vasta kun tämä on maksettu.Mutta ei siksi, että se olisi muotia, vaan sen takia, että velattomana voi pitää hoitovapaita sun muita mielin määrin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mietin ekologista jalanjälkeäni, ja haluan kuluttaa niin, että se olisi melko pieni. En toki aina ajattele näin. Pyrin ostamaan laadukasta, mikä usein tarkoittaa myös sitä, että se kestää pitkään. Huonekaluissa suosin kirpputoreja tai sitten kotimaista. En KOSKAAN mitään Ikeaa tms. Vaatteita ostan käytettynä tai sitten taas laadukasta kotimaista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat