Vierailija

Naapurin 10v poika oli ulkona vielä kahdeltatoista! Meillä lapset oli tosiaan jo nukkumassa.

Sivut

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksiköhän meidät leimataan kun 4v ja 8v lapset olivat meidän äidin ja isän kanssa kyläilemässä noin kahteen asti yöllä ihan lähellä tuttavien luona. Olimme ainakin tunnin yöllä ulkona ampumassa raketteja ja katselemassa niitä. Ei jäänyt traumoja! Seuraavana aamuna nukuttiin koko perhe myöhälle. Miks pitää opettaa lapset niin tarkoiks että kun vähä aikataulu lipsuu niin siitä kärsitään kuukausi.

Nuorimmaisen, 1,5 v., herätin mukaan, mutta 3,5 v. jaksoi valvoa siihen saakka. Nukkui päiväunet, jota normaalisti ei tee, joten ei tehnyt edes tiukkaa.

jaksoi katsoa ilotulituksen ja nukahti siinä about 01.30 maissa.7 v. simahti 11.00 ja herätettiin katsotaam ilotulitusta. Ei taida paljon siitä muistaa.Iskä ja äiskä (36 v. ja 40 v. nukahti siinä 03.00 maissa.

Uudenvuodenyönä menimme puolenyön aikaan kirkolle katsomaan ilotulitusta, ja sen jälkeen laulettiin Maamme-laulu. Sen jälkeen vielä valettiin tinaa kotona. Mukana olin niin pienestä kun jaksan muistaa. Tärkeä perinne lapselle ja siitä on paljon rakkaita muistoja.

Uskomatonta että vielä 10-vuotiaana ei ole tuota saanut kokea.

Kaikki 2v10kk ikäisestä 11-vuotiaaseen asti jaksoivat valvoa puoleen yöhön ja ilotulitukseen. Sitten nukkumaan.

Miksi ei kerran vuodessa saisi valvoa?

Ilalla katottiin leffaa ja nukahettiin molemmat joskus klo 22 aikaan sohvalle. Nukuttiin n. tunti, kelattiin leffa siihen mihin jäätiin, katottiin se loppuun ja juotiin pullo skumppaa. Puolen yön aikaan mietittiin josko lähettäis ulos, mutta ei jaksettu. Katottiin ikkunasta joku vartti ilotulituksia ja mentiin nukkumaan. Molemmat tais olla unessa puoli yhteen mennessä. Tälleen ne sinkkunaiset vietti uudenvuoden :D

Meidän 4 vkin valvoi yli puolenyön. Olimme jopa ulkona lasten kanssa!Ihan vastuuttomia vanhempia siis. Meillä seurataan lasten väsymystä, ei kelloa.

katsoa raketit puoliyöhön saakka... ois saanut aiemminkin mut ei oo aiemmin pysynyt hereilläNyt sanoi 00.15 et "voisin kyllä mennä nyt nukkuun" :)Normaalisti (arkena) nukkuun mennään viimeistään klo 21

Itsekin muistan saaneeni uudenvuoden yönä valvoa lapsena ihan niin pitkään kuin halusin. Muistelen, ettei veljeni 7-vuotiaana jaksanut valvoa puolilleöin, mutta minä 8-vuotiaana kyllä jaksoin.Liian joustamattomalta kuulostaa se, jos ei kerran vuodessa saa valvoa pidempään, jos jaksaa.

1v8kk simahti klo 22.00

ja tuo 5v valvoi 00.30 asti (on valvonut 2v:stä asti)ei ainakaan meillä muokkaa rytmiä vikaan jos kerran vuodessa valvoo yli 00.00

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat