Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Saiko 10v valvoa uudenvuoden yän' puolille öin?

Vierailija

Naapurin 10v poika oli ulkona vielä kahdeltatoista! Meillä lapset oli tosiaan jo nukkumassa.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

1 v 7 kk meni nukkumaan 1:30, vanhemmat eli 9 v. ja 13 v. menivät sitten vähän ennen 3. Kaikki valvoivat ilman extrapäikkäreitä vielä.

Vierailija

Miksiköhän meidät leimataan kun 4v ja 8v lapset olivat meidän äidin ja isän kanssa kyläilemässä noin kahteen asti yöllä ihan lähellä tuttavien luona. Olimme ainakin tunnin yöllä ulkona ampumassa raketteja ja katselemassa niitä. Ei jäänyt traumoja! Seuraavana aamuna nukuttiin koko perhe myöhälle. Miks pitää opettaa lapset niin tarkoiks että kun vähä aikataulu lipsuu niin siitä kärsitään kuukausi.

Vierailija

Nuorimmaisen, 1,5 v., herätin mukaan, mutta 3,5 v. jaksoi valvoa siihen saakka. Nukkui päiväunet, jota normaalisti ei tee, joten ei tehnyt edes tiukkaa.

Vierailija

jaksoi katsoa ilotulituksen ja nukahti siinä about 01.30 maissa.7 v. simahti 11.00 ja herätettiin katsotaam ilotulitusta. Ei taida paljon siitä muistaa.Iskä ja äiskä (36 v. ja 40 v. nukahti siinä 03.00 maissa.

Vierailija

Uudenvuodenyönä menimme puolenyön aikaan kirkolle katsomaan ilotulitusta, ja sen jälkeen laulettiin Maamme-laulu. Sen jälkeen vielä valettiin tinaa kotona. Mukana olin niin pienestä kun jaksan muistaa. Tärkeä perinne lapselle ja siitä on paljon rakkaita muistoja.

Uskomatonta että vielä 10-vuotiaana ei ole tuota saanut kokea.

Vierailija

Kaikki 2v10kk ikäisestä 11-vuotiaaseen asti jaksoivat valvoa puoleen yöhön ja ilotulitukseen. Sitten nukkumaan.

Miksi ei kerran vuodessa saisi valvoa?

Vierailija

Ilalla katottiin leffaa ja nukahettiin molemmat joskus klo 22 aikaan sohvalle. Nukuttiin n. tunti, kelattiin leffa siihen mihin jäätiin, katottiin se loppuun ja juotiin pullo skumppaa. Puolen yön aikaan mietittiin josko lähettäis ulos, mutta ei jaksettu. Katottiin ikkunasta joku vartti ilotulituksia ja mentiin nukkumaan. Molemmat tais olla unessa puoli yhteen mennessä. Tälleen ne sinkkunaiset vietti uudenvuoden :D

Vierailija

Meidän 4 vkin valvoi yli puolenyön. Olimme jopa ulkona lasten kanssa!Ihan vastuuttomia vanhempia siis. Meillä seurataan lasten väsymystä, ei kelloa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat