Vierailija

Voiko pk-seudulla viedä vaan Ikea-kasseissa sekalaista tavaraa jonnekin hyväntekeväisyyteen tms, en jaksa kuvata ja luetella?

Sivut

Kommentit (41)

Mulla ei Timbeä ja Gantia nurkissa näy :D muttei nyt ihan lumppujakaan. Kodintavaraa ja lastenvaatetta on aivan sikana! Kuka nämä kaikki on meille ostanut!? Toivottavasti en minä :DEn tohtisi viedä kierrätyskeskukseen, kun olen kuullut, jotta muijat ottavat parhaat päältä, soittavat saman tien oman sukunsa paikalle penkomaan tai pahimmillaan hamstraavat ilmaiseksi välistä kirppismyyntiinsä. En tiedä sitten, liekö huhupuheita.Makuuhuoneessa ei mahdu nyt edes kääntymään, kun levittelin parin Ikea-säkin sisällön pitkin poikin. Jospa tästä parhaimmat päältä nappaan huutikseen, ja loput heivaan jonnekin noista ehdotetuista paikoista.

Ja nyt yrität siirtää lumppuongelmaasi hyväntekeväisyysjärjestöille. Iso osa järjestöjen tuotosta menee lahjoitetun roskan kuskaamiseen kaatopaikalle.Kuskaa lumppusi itse kaatikselle

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse olemme opiskelija-perhe, ja meille ainakin todellakin kelpaa hyväkuntoinen tavara, jos joku haluaa lahjoittaa! Mä kannatan tuota 'lahjoitetaan-osastoa.'

Ostetaan kaikki vaatteet yms kirpparilta tai alennuksesta.

Voithan laittaa vaikka tänne ostaa&myy palstan lahjoitetaan osioon, jos vaikka joku täältä olis kiinnostunut. Opiskelija-perheet olisivat varmasti enemmän, kuin hyvillään, jos jotain saisi lahjoituksena. Ja uskon, että lahjoituksen saaja olisi iloinen ja itsellesi tulisi hyvä mieli! :)

tuskinpa kukaan täällä ottaa tuntemattomilta käskyjä vastaan.* * * *

Lainaus:

Minäkin olen pääkaupunkiseudulta ja tosiaan kuudelle pojalle vaatteita kaipailen. olen ostanut paljon huutiksesta, joten tiedän kyllä suunnilleen hintatason. joten jos haluat suoraan myydä voin tulla kotiinkin ostamaan tai jos kerrot mihin kirppikselle viet.terv. nim. suurperheellisen on pakko yrittääolisiko sinulla jotain tunnistamatonta sähköpostiosoitetta. Toki minäkin voin sellaisen tehdä jos kiinnostaa myydä suoraan.

Tiedäthän että noilla keräyksillä on täällä vauva-lehden palstoilla huijattu ihmisiltä vaatteita ja sitten ovat kerääjät laittaneet joko vaatteet omaan käyttöön tai ainakin niistä rahat. Pitää olla vähän enemmän tietoa, jos noin mainostat. Ainakin jokin keräysnumero. On mielestäni hieman salamyhläistä touhunne! Vieläpä ilmaissähköposti ja lempparinimellä jne. Valtavasti on valmiita keräyksiä, kun kuuklaa vaatekeräys-sanalla. Miksi teille ei kelpaa joku jo perustettu, jolla on pulaa a) vapaaehtoisesta työvoimasta b) on luotettavat jakeluketjut esim. Karjalaan tai Viroon valmiina tai muualle.

meneviin lastenvaatteisiin.

Huutikseen en jaksa laittaa kun joka milli pitää mitata ja selvittää.

Huutispalautteeni onn 100% positiivista. Kaapissa roikkuu nytkin poikien Gantia, Marc O´Poloa, Timberiä ja ihan uudenveroisina mutta pieneksi jääneinä.

Vauvalle olisi Donaldssonia.Osan vaatteista vien keväällä itsepalvelukirppikselle ja loput Pelastusarmeijaan tai Emmaukseen.

Aidot Gantit eivät mene käytössä miksikään.

Lainaus:

en kyllä tajua noiden Gant-rytkyjen viehätystä. Ensinnäkin ärsyttää jos vaatteessa selkeästi lukee merkki, jotenkin noloa sellaista lapselle pukea. ("kattokaa kun ollaan rikkaita") Lahjaksi saatiin Gantin paita (hintalappu oli vielä, 39 e) - kolmen pesun jälkeen kamalan kulahtaneen näköinen. HM-paitoja ollut käytössä jopa vuoden, eikä edelleenkään nypyn nyppyä...

Mutta toki pääsemme jostain myös hakemaan, se ei ole este, esim olemme tulossa Keravalle parin viikon päästä jolloin voidaan vaikka sopia joku treffi paikka tms .. Laita sähköpostia niin jutellaan niin lisää :)T: 6

Minäkin hukun huutiskamoihin. Samaten itsepalvelukirppiksellemeneviin lastenvaatteisiin.

Huutikseen en jaksa laittaa kun joka milli pitää mitata ja selvittää.

Huutispalautteeni onn 100% positiivista. Kaapissa roikkuu nytkin poikien Gantia, Marc O´Poloa, Timberiä ja ihan uudenveroisina mutta pieneksi jääneinä.

Vauvalle olisi Donaldssonia.Huutonetissä saa hyvän hinnan. jos vain jaksaa sinne laittaa. Itsepalvelukirppiksellä, jota käytän on myös hinnat kohdallaan silloin kun on hyväkuntoista merkkikamaa.Lainaus:

Lainaus:

kuuden pojan äitinä voisin tulla hakemaan ja ostamaan paikanpäältä. mulla on pari vakimyyjää joilta ostan lähes kaiken ja amksan kuitenkin paremmin kuin kirppiksellä saat.

Moi. Me ollaan perustamassa hyvätekeväisyys yhdistystä joka tarvitsee juuri lastevtarvikkeita- ja vaatteita yms.. Tosin emme asu pääkaupunkiseudulla.. Perustamme siis yhdistystä joka auttaa vähävaraisia lapsiperheitä.. Perustamme uuden yhdistyksen koska emmä hyväksy kaikki vaatimuksia mitä esim pelastusarmejalla on. Jos haluat lahjoittaa ne meille, niin ota yhteyttä miltsku@suomi24.fi Emme siis ole vielä aloittaneet toimintaa mutta se on jo tekeillä.. Järjestämme myyjäisiä ym tapahtumia kun saamme toimintamme alkuun. Voin laittaa sähköpostilla sitten lisää tietoa, jos kiinnostuit.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat